Írt a párom exe, hogy mesélni akar a kapcsolatukról, és hogy miért szakítottak. Menjek el a találkára vagy ne?
Érdekelne azért, hogy 2 év után miért lett vége, a párom csak annyit mondott kiszeretett a lányból, viszont azt hallottam másoktól hogy miután ők szakítottak, párom még 4 hónapig "zaklatta" a volt barátnőjét, hogy béküljenek ki.
Állítólag meglopta és megütötte a csajt, és többször hazudott neki. (Nem csak a csaj mesélte, hanem mások is.) Találkozzam a csajjal, és hallgassam végig? Vagy ne neki higgyek, hanem a barátomnak? 2 hete vagyunk együtt, ők több mint 2 évig jártak.
Hiába utáljátok egymást az exszel, vannak olyan dolgok, amit egy nő sem kíván még az ellenségének sem. Nem feltétlen a csalódásoktól akar megóvni, lehet sokkal komolyabb dolgok vannak a háttérben.
Én is csak azt tudom mondani, ha több embertől hallottad ezeket a dolgokat a barátodról biztos van alapja. Benned is ott vannak a kételyek (már csak a származása miatt is). Ahol a bizalom nincs meg, ott kár tartós, komoly kapcsolatot remélni.
De ha az ex találta ki a dolgokat, ő híreszteli akkor egyértelmű hogy másoktól is visszahallom.
Nem?
Azt írta holnap délután 1kor találkozzunk. Mondtam, hogy oké.
Rendben, majd megírom. További véleményeket még azért várok.
És köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
Én beszéltem az egyik régebbi pasim egyik régebbi volt barátnőjével, (nem azzal, akivel közvetlenül előttem járt) összefutottunk valahol, sosem szerettük egymást, a lány kicsit be volt csinccsentve aztán olyan dolgokat tálalt ki nekem, hogy a fülem ketté állt. Utólag sok dolognak értelmet adott és mélységesen fel voltam háborodva, hogy hogy is kezdődött a mi kapcsolatunk, meg miket titkolt el előlem. Sőt, még kifejezetten próbált "tiltani" attól a volt barátnőtől, hogy milyen rosszindulatú, meg ne higgyek el neki soha semmit meg ilyenek...
(Nekem a pasas állította, hogy semmi nincs köztük évek óta, közben meg előttem jó hosszasan ismét összemelegedtek, sőt, mikor már én voltam a csaj nem is tudott rólam, ő azt hitte, hogy újra együtt vannak, aztán egy fesztivál utolsó napján mikor én érkeztem, akkor szólt neki a srác, hogy na akkor most tartsuk a távolságot, mert jön az új nője. Meg sok hasonló, hosszú bonyolult dolog.) Szóhoz sem jutottam, mikor rá kérdeztem a pasas tagadott is meg nem is, nyilvánvaló volt, hogy nem hazudozott a csaj, meg nekem is leesett a tantusz sok dologgal kapcsolatban, amit nem akartam észrevenni anno. Pl. csak megszállt nála egy kis időre, de akkor miért voltak összetolva az ágyak, kimagyarázta akkor meg tagadott, de utólag világos volt, mikor a csaj mondta, hogy igenis együtt voltak
Ugyanennek a pasasnak a jelenlegi barátnőjével talán nekem is beszélnem kellett volna, de nem tettem. Nem akartam, hogy én legyek az utálatos, pedig utólag nekem lenne igazam, de nem avatkozok bele. Elsősorban azzal kapcsolatban, hogy mivel vigyázzon nagyon, na meg arról is lehet tudnia kellett volna, hogy már együtt voltak a drágája meg még mindig az én nyakamra járt, hogy milyen szerelmes belém, azt a másikat azonnal dobja, olyan semmilyen csak nem tudja, hogy küldje el, tök idegesítő, csak ráerőszakolta magát, csak engem akar, megváltozott higgyem el stb. Persze most meg hirtelen "szerelmes", mert én találtam mást.
És utólag tudtam meg, hogy neki ez szokása, kidobja a nője, ahhoz visszajár sírni, de közben összeszed valakit, ló nincs szamár is jó alapon, aztán megszokja és jó az.. Ugyanez volt velem is, az az előttivel is stb...
Ha ezt nekem valaki előbb elmondja... és azért nem léptem le mikor már voltak gondok, mert sajnáltam szegény milyen szerelmes belém....
NOS: 1. Te már úgy jöttél ide,hogy aki azt mondta,menj el-gyakorlatilag mindenki-annak valahogy sosem volt igaza.Ergo te NEM AKARSZ hinni a csajnak,bár gyanítom,érdekel mit mondana.
A sráccal két hete vagytok együtt,ez még nem egy akkora lamour,hogy megingathatatlan bizalom alakuljon ki,szóval nem árt a dolgot még fenntartásokkal lezelni.Nyilván a csaj is lehet rosszindulatú,de egy próbát szerintem megér és utána még mindig mérlegelhetsz,hogy hiszel-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!