Írt a párom exe, hogy mesélni akar a kapcsolatukról, és hogy miért szakítottak. Menjek el a találkára vagy ne?
Figyelt kérdés
Érdekelne azért, hogy 2 év után miért lett vége, a párom csak annyit mondott kiszeretett a lányból, viszont azt hallottam másoktól hogy miután ők szakítottak, párom még 4 hónapig "zaklatta" a volt barátnőjét, hogy béküljenek ki.
Állítólag meglopta és megütötte a csajt, és többször hazudott neki. (Nem csak a csaj mesélte, hanem mások is.) Találkozzam a csajjal, és hallgassam végig? Vagy ne neki higgyek, hanem a barátomnak? 2 hete vagyunk együtt, ők több mint 2 évig jártak.
2009. aug. 24. 14:04
1/42 anonim válasza:
szerintem találkozz vele, tanulságos lehet.
2/42 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de a szívem azt súgja, hogy ne mert biztos csak közénk akar állni. Féltékenységből. :S
2009. aug. 24. 14:10
4/42 anonim válasza:
MENJ EL!!! Nagyon sok mindentől megkímélheted magad!
5/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire igazak a hírek a barátomról. Mert ugye elég ha 1 ember kitalálja, elhíreszteli..mindenki erről beszél, pletykaként terjed..közben semmi sem igaz.
2009. aug. 24. 14:13
6/42 anonim válasza:
Szerinted akit lepofoznak,meglopnak,zaklatnak az visszakívánkozik?Amúgy nem zörög a haraszt ha ....
7/42 anonim válasza:
erre mondják, hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél, valami igazságtartalma csak van még ha egy rosszindulatú pletyka is
9/42 anonim válasza:
nem hiszem, hogy közétek akar állni, hiszen a párod zaklatta őt.
ha több forrásból is hallottál ilyen dolgokat, akkor annak lehet alapja.
ha meg mégis úgy érzed, féltékeny, egyszerűen felállsz és eljössz.
10/42 A kérdező kommentje:
De az exnek (akivel utáljuk egymást más okok miatt) miért jó az hogy engem figyelmeztet és "meg akar óvni a csalódástól", ha nem kedvel?
2009. aug. 24. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!