Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Írt a párom exe, hogy mesélni...

Írt a párom exe, hogy mesélni akar a kapcsolatukról, és hogy miért szakítottak. Menjek el a találkára vagy ne?

Figyelt kérdés

Érdekelne azért, hogy 2 év után miért lett vége, a párom csak annyit mondott kiszeretett a lányból, viszont azt hallottam másoktól hogy miután ők szakítottak, párom még 4 hónapig "zaklatta" a volt barátnőjét, hogy béküljenek ki.

Állítólag meglopta és megütötte a csajt, és többször hazudott neki. (Nem csak a csaj mesélte, hanem mások is.) Találkozzam a csajjal, és hallgassam végig? Vagy ne neki higgyek, hanem a barátomnak? 2 hete vagyunk együtt, ők több mint 2 évig jártak.

2009. aug. 24. 14:04
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
A barátom erről csak annyit mondott, hogy kölcsönkért 3x pénzt (3x 5 ezret) és csak 2x adta vissza, tehát elméletileg még lóg 5 ezer ft-tal az exe anyjának. Februárban szakítottak.
2009. aug. 24. 14:20
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
neki ez lehet bosszú is, hogy sikerül felfednie az igazságot a volt pároddal szemben.
2009. aug. 24. 14:21
 13/42 A kérdező kommentje:

De most gondoljátok végig.

Együtt volt vele 2 évig. Gondolom nem az utolsó nap történt , hogy megütötte, meglopta és hazudott neki. Tehát?! Ha igaz amit mondanak, miért volt vele ennyi ideig?

2009. aug. 24. 14:23
 14/42 anonim ***** válasza:
91%
Mert sok olyan hülye pi.ina nő van akit üt ver a párja meg agyoncsal és mégis vele van mert azt mondja szereti..... mert hülye volt ennyi.
2009. aug. 24. 14:27
 15/42 A kérdező kommentje:

Nekem ez a sztori sántít.

Mondjuk a barátom negyedrészt roma származású. (Apja félvér, anyja magyar)

2009. aug. 24. 14:28
 16/42 anonim ***** válasza:
89%

Meghallgathatod mit akar mondani,és utána eldöntheted,hogy mit teszel hiszel-e neki.

Ha a párod valóban megütötte,akkor az Őt nagyban minősíti.

Sosem lennék együtt egy olyan pasival aki megüt egy nőt,erre semmilyen mentség vagy ok nem létezik.

Én mindenképpen találkoznék vele,meghallgatnám a mondandóját,és összevetném azzal amit a pasi mond.

Ha hazudna akkor lapát,még mielőtt téged is megverne.

Nekem is volt egy ilyen pasim régen.

Mi már vagy fél éve együtt voltunk,akkor mesélte valaki,hogy megverte a volt barátnőjét.

Nagyon hitetlenkedtem,mert velem addig nagyon kedves volt.

De aztán kibújt a szög a zsákból,egyszer nagyon ordenáré módon viselkedett velem .Én akkor véget is vetettem a kapcsolatnak,nem vártam meg amíg megüt.

A hazudozást szintén nem tudnám elviselni legyen szó bármiről.

2009. aug. 24. 14:29
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

Sztem teljesen felesleges találgatni, hogy ha ilyen olyan volt a párod akkor a csaj ezt mért tűrte 2 évig...

Menj el mindenképpen és neki tedd fel ezeket a kérdéseket.

(Amugy van aki 30-40 évig tűr ennél sokkal rosszabbat)

2009. aug. 24. 14:29
 18/42 A kérdező kommentje:
Azt írtam neki, hogy írjon le pár dolgot..hogy tudjam, érdemes elmennem.
2009. aug. 24. 14:32
 19/42 anonim ***** válasza:
86%
Gondold át hogy mi veszteni valód van! És azt is hogy ha elméssz a talalkára még nem tudja visszakaparintani a pasid!Szóval azis lehet hogy jószándékból teszi...de azis lehet hogy valami rosszban sántikál...és azt csak egy módon tudhatod meg!(És ha elméssz ne egyedül menj...a közeledbe legyenek a barátaid...lehet hogy kiakar nyirni:)) viccelek:)
2009. aug. 24. 14:40
 20/42 anonim ***** válasza:
91%
Én elmennék és odafigyelnék, hogy mit hiszek el. Mert nem ismerem a másik ember mozgatórugóit. Ilyenkor nagyon kell figyelni, vigyázni. Kihívásnak tekinteném. Ugyanakkor tudom, hogy ez puszta kíváncsiság, elvileg nem helyes. Ha jól megvagyok a párommal, ez csak árthat, használni nem fog. Az élet is egy olyan folyó, amibe nem lehet kétszer ugyanúgy belelépni, tehát az ex "tapasztalatai" nem feltétlenül hasznosak számomra. (Annál többet árthatnak, ha megingatják a bizalmat vagy egyéb ilyen történik.)
2009. aug. 24. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!