Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen gyerekkel lesz még...

19 évesen gyerekkel lesz még párom valaha?

Figyelt kérdés

13 évesen ismertem meg a gyermekem apját.Nagyon jó volt minden,18 évesen terhes lettem,tervezett gyerek volt.

A baba most 4 hónapos.A párom elvesztette az állását,gyártás vezető volt és most festőkkel dolgozik,5. hónapja.Amióta elkezdett ezzel a brigáddal dolgozni,már az első naptól kezdve részegen jár haza.Náluk az a szokás,hogy reggel indulás előtt egy feles,munka megkezdése előtt,reggelinél ebédnél,minden egyes cigiszünetnél (fél óránként) isznak az otthonról hozott házipálinkából.Képzelhetitek hogy hogy néz ki a párom....

Ma betelt a pohár,egész nap fetreng a tegnapi berúgás után.

Próbáltam őt elvóra küldeni,azt mondja hogy semmi baja, "de ez kell a munkához". Már este is iszik ha hazaér. Én nem szeretnék így tovább élni vele,19 éves vagyok és minden nap egy olyan ember lenné fekszem le aki bűzlik az alkoholtól.

A szüleim mindenben támogatnak,de félek hogy gyerekkel ilyen fiatalon senki nem fog elfogadni,én nem szeretnék egyedül megöregedni.

2012. dec. 24. 20:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Egy évig vár rá... nagy idő ám ez, én senki fiára nem várnék egy évet, főleg, ha alkoholról van szó. Kap egy hetet, döntse el mit akar.
2012. dec. 28. 10:15
 32/33 ivilicious ***** válasza:
hát az elég gáz,ha vki ilyen akarat gyenge,stb...én barátom is festő,és inkább otthon velem iszik meg egy doboz sört,amíg a munkatársai nyomják a cuccot
2013. ápr. 12. 09:41
 33/33 anonim válasza:
100%
Újabb ok,amiért ne pulyazz le 28 alatt..:)
2013. ápr. 15. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!