19 évesen gyerekkel lesz még párom valaha?
13 évesen ismertem meg a gyermekem apját.Nagyon jó volt minden,18 évesen terhes lettem,tervezett gyerek volt.
A baba most 4 hónapos.A párom elvesztette az állását,gyártás vezető volt és most festőkkel dolgozik,5. hónapja.Amióta elkezdett ezzel a brigáddal dolgozni,már az első naptól kezdve részegen jár haza.Náluk az a szokás,hogy reggel indulás előtt egy feles,munka megkezdése előtt,reggelinél ebédnél,minden egyes cigiszünetnél (fél óránként) isznak az otthonról hozott házipálinkából.Képzelhetitek hogy hogy néz ki a párom....
Ma betelt a pohár,egész nap fetreng a tegnapi berúgás után.
Próbáltam őt elvóra küldeni,azt mondja hogy semmi baja, "de ez kell a munkához". Már este is iszik ha hazaér. Én nem szeretnék így tovább élni vele,19 éves vagyok és minden nap egy olyan ember lenné fekszem le aki bűzlik az alkoholtól.
A szüleim mindenben támogatnak,de félek hogy gyerekkel ilyen fiatalon senki nem fog elfogadni,én nem szeretnék egyedül megöregedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!