Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen gyerekkel lesz még...

19 évesen gyerekkel lesz még párom valaha?

Figyelt kérdés

13 évesen ismertem meg a gyermekem apját.Nagyon jó volt minden,18 évesen terhes lettem,tervezett gyerek volt.

A baba most 4 hónapos.A párom elvesztette az állását,gyártás vezető volt és most festőkkel dolgozik,5. hónapja.Amióta elkezdett ezzel a brigáddal dolgozni,már az első naptól kezdve részegen jár haza.Náluk az a szokás,hogy reggel indulás előtt egy feles,munka megkezdése előtt,reggelinél ebédnél,minden egyes cigiszünetnél (fél óránként) isznak az otthonról hozott házipálinkából.Képzelhetitek hogy hogy néz ki a párom....

Ma betelt a pohár,egész nap fetreng a tegnapi berúgás után.

Próbáltam őt elvóra küldeni,azt mondja hogy semmi baja, "de ez kell a munkához". Már este is iszik ha hazaér. Én nem szeretnék így tovább élni vele,19 éves vagyok és minden nap egy olyan ember lenné fekszem le aki bűzlik az alkoholtól.

A szüleim mindenben támogatnak,de félek hogy gyerekkel ilyen fiatalon senki nem fog elfogadni,én nem szeretnék egyedül megöregedni.

2012. dec. 24. 20:11
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
73%
Én inkább amiatt aggódnék, miből fogom a gyerekem eltartani...
2012. dec. 24. 20:14
 2/33 A kérdező kommentje:
Az nem gond. (lekopogom)
2012. dec. 24. 20:15
 3/33 anonim ***** válasza:
88%

Szép kis brigád lehet, ami csak s*ggrészegen tud dolgozni.

Egyébként meg ez egy rohadt jó kifogás, hogy bebåszhasson.

A kérdésedre a válasz: igen, lehetséges. Sokakat visszatart, de van, akit nem.

(Esetleg írhatsz privit.)

2012. dec. 24. 20:16
 4/33 anonim ***** válasza:
88%

És esetleg egy másik állás nem változtatna a dolgon? Nem szereted már, akkor is elhagynád, ha nem inna?

De ha elhagyod, akkor nincs mitől félned. Tény, hogy nehezebben, és nem is 19 évesen, de találni fogsz magadnak mást.

2012. dec. 24. 20:17
 5/33 anonim ***** válasza:
92%

Inkább keres neki másik munkát.

Veled egykorút biztos, hogy nem. 25. éves korod előtt nem hiszem, hogy kellene másnak egy gyerekes barátnő. Nem bántásként de ebben a korban még a férfiak többsége még sajátra sem vágyik nem, hogy máséra.

2012. dec. 24. 20:18
 6/33 A kérdező kommentje:
Lenne másik munka, de ő már "szereti" ezt a munkát és nem akar váltani. Szeretem őt nagyon, de ha ő nem akar változni én nem tudok világot váltani.
2012. dec. 24. 20:20
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele komolyan beszélgetni. Vagy elvállalja azt a másik normális munkát, vagy elhagyod, mert az ivást nem lehet elviselni. Ha szeret, változtat.
2012. dec. 24. 20:24
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Persze akkor beszélj vele, ha józan. Komolyan, csendesen, nyugodtan, de ordibálva vágd a fejéhez, hogy "na akkor elhagylak" mert úgy nem fogja komolyan venni.
2012. dec. 24. 20:25
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, elírtam: mármint NE ordibálva
2012. dec. 24. 20:25
 10/33 A kérdező kommentje:

Hétvégén amikor józan próbálok vele beszélni,de nem ér semmit. Tagadja hogy sokat inna.

Egyik vasárnap is elküldtem a boltba. Hazaért,én pedig üveg csörgést hallottam a zsebéből.Amikor nem figyelt belenéztem,mert fel volt akasztva a fogasra, és 3 db ilyen szilvás alkoholos lötty volt.

Este mikor újra megnéztem már 2 üveg üres volt,a 3. pedig félig.

Tehát már dugiba is iszik.

2012. dec. 24. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!