Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 évesen gyerekkel lesz még...

19 évesen gyerekkel lesz még párom valaha?

Figyelt kérdés

13 évesen ismertem meg a gyermekem apját.Nagyon jó volt minden,18 évesen terhes lettem,tervezett gyerek volt.

A baba most 4 hónapos.A párom elvesztette az állását,gyártás vezető volt és most festőkkel dolgozik,5. hónapja.Amióta elkezdett ezzel a brigáddal dolgozni,már az első naptól kezdve részegen jár haza.Náluk az a szokás,hogy reggel indulás előtt egy feles,munka megkezdése előtt,reggelinél ebédnél,minden egyes cigiszünetnél (fél óránként) isznak az otthonról hozott házipálinkából.Képzelhetitek hogy hogy néz ki a párom....

Ma betelt a pohár,egész nap fetreng a tegnapi berúgás után.

Próbáltam őt elvóra küldeni,azt mondja hogy semmi baja, "de ez kell a munkához". Már este is iszik ha hazaér. Én nem szeretnék így tovább élni vele,19 éves vagyok és minden nap egy olyan ember lenné fekszem le aki bűzlik az alkoholtól.

A szüleim mindenben támogatnak,de félek hogy gyerekkel ilyen fiatalon senki nem fog elfogadni,én nem szeretnék egyedül megöregedni.

2012. dec. 24. 20:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
7%
Én ez miatt biztos nem adnék fel egy olyan kapcsolatot ahol már gyerek is van. Ha már gyereket vállaltatok akkor nem lehet csak így lecserélni az apját, milyen gyerek lesz belőle??? Egy tipikus van apja, meg a jóska és mindketten nyalnak neki, nem látják el az apa szerepet. Szerintem légy vele nagyon kemény hogy álljon le a piálással, mert elhagyod, de ugy hogy vegye komolyan. Esetleg egykét napra el is mehetsz, akkor talán megijegy, felfogja...
2012. dec. 24. 21:50
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, ne maradj el zugivóval, egy alkesszal... Egész életemben, vagyis gyerekkoromban azt néztem, ahogy apám iszik, titokban vagy nyilvánosan, aztán tört-zúzott, fetrengett, mindent összehányt...

Most, hogy van egy férjem, aki ünnepnapokon is csak max fél deci alkoholt iszik, azt sem mindig, most látom, milyen egy igazi férj és apa.

Ne hagyd, hogy ebben növekedjen a kicsi!!! Fogsz találni párt vele is, minden egyedülálló anyuka talált a közelemben 1, sőt még 2 gyerekkel is.

2012. dec. 24. 21:51
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmiképpen nem hajlandó megváltozni, akkor tényleg dobd ki. Ha én keresnék barátnőt nem lenne kizáró feltétel, hogy van már gyereke és ezzel szerintem sokan így vannak sőt, van ismerősöm, aki hasonló helyzetben van mint te és ő is talál párt magának :)
2012. dec. 24. 21:58
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Én meg mondanám neki, hogy választhat vagy a családja vagy a "munkája" max két hetet kapna, ha nincs változás, egy hét után már összecsomagolnék (csak hogy lássa hogy komolyan is gondolom) és úgy várnám a hátralevő napokat
2012. dec. 24. 22:20
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le a gyerekkel együtt egy kis időre,pár hétre anyukádhoz... talán felfogja mit veszíthet... de elötte beszélj vele h te most elmész,gondolja át h mi a fontosabb meg ilyenek
2012. dec. 24. 22:57
 26/33 anonim ***** válasza:

Én otthagynám. Megmondanám neki a helyedben, hogy dönthet, a pia vagy a családja, mert nem akarok egy alkoholistával élni.

Ráadásul az alkoholizmus nem egy olcsó "betegség", elég hamar elverheti piára a pénzt a drága párod. Segíteni meg akkor lehet rajta, ha bevallja hogy az, és ő is le akar szokni, addig úgyis csak tagadni fog, te pedig szívhatod az alkohol bűzt.

Menj el pár napra a szüleidhez, tudja meg milyen egyedül, aztán állítsd döntés elé. Akár milyen nehéz, de ha az alkoholt választja, akkor hagyd el.

2012. dec. 25. 07:33
 27/33 anonim ***** válasza:
Nincs olyan gyerekkel rendelkező ismerősöm, mármint úgy értem, hogy nő, gyereke van, bármilyen korú és a gyerek apjával már nincs kapcsolata, tehát egyedülálló volt, párt keresett és nem talált. Persze nem látok bele minden kapcsolatba, hogy milyen, csak azt látom, hogy a gyerekes nőknek csöppet sem gond a pártalálás. Persze másnak lehet más tapasztalata.
2012. dec. 25. 11:42
 28/33 pirospöttyöslabda1 ***** válasza:
Unokatestvérem 225 évesen maradt egyedül kislányával, utána pár évvel ismét férhez ment, de 31 évesen megint válnia kellett, de ismét talált magának párt, és ő most szerencsére teljesen rendben van. Szóval nem lehetetlen, de nem is egyszerű. Azért a helyedben megpróbálnék még beszélni a párommal, hogy ha így megy tovább elhagyod.
2012. dec. 25. 13:31
 29/33 pirospöttyöslabda1 ***** válasza:
előző válaszomba természetesen 25öt akartam írni, mielőtt még ezért lepontozná valaki
2012. dec. 25. 13:32
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyből szakíts de állítsd választás elé: hogy döntsön a családja-e vagy az alkohol és természetesen biztosítsd, hogy te támogatod ha elvonóra megy, és nem fogsz kiakadni, hogy addig nem keres pénzt. Ha ennek ellenére is iszik tovább, költözz el a szüleidhez és jelentsd be neki, hogy egy évig vársz rá, hogy bebizonyítsa, hogy józan, ha nem él ezzel a lehetőséggel, beadod a gyerekfelügyelet miatt a pert a bíróságon (ha jól értettem nem voltatok házasok, szóval de ezt muszáj rendezni. Remélem legvégül a költözés mint "sokkterápia" hatni fog.
2012. dec. 28. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!