Nálam telik csak igy a karácsony vagy másnál is?
albérlet, egy szobát bérelsz, annyi kijön a fizetésedből. Így laktam 18 éves korom óta és szerettem, hogy nyugalomba megyek haza, nem arra, hogy ki tudja mi vár otthon :S
Most már gyerekeim vannak, nyugis a karácsony, nincs nagy hepaj, egyféle kaja, egyféle süti, egyféle ajándék és fa :)
Miért nem mész el a barátnődhöz karácsonyozni?
Egyébként nekem is nehéz a karácsony. Oké nálunk van sütés-főzés meg ajándék, de nincs együtt a család. Apa az "új" családjával van ami baromi nehéz :S
Kedves Kérdező!
Majd azért az ünnepek után mégiscsak mondd el barátnődnek, hogy nálatok hogyan szokott telni a karácsony!
Nálam egyébként egy kb. 50 cm-es műfenyő van, évek óta ugyanazok a díszek, ugyanazok a gyertyák.
Egyébként szüleid szokásával kapcsolatban: ha nem tetszik az, ami ezzel az ünneppel kapcsolatban otthon van, akkor változtass a szokásokon, mutatsd meg nekik, hogy lehet ebből az ünnepből nálatok is egy csendes, békés, szép ünnep, csak azzá kell tenni!
Ne várd, hogy mások cselekedjenek olyankor, amikor te is meg tudod tenni, amit meg lehet tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!