Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már elegem van ebből!

Mit tegyek? Már elegem van ebből!

Figyelt kérdés

Most volt ebéd, és anyám nem szereti, ha nem eszem meg a húst. Kiszedett egy töltött képosztát, és meg kellett ennem. Hányingerem van. Kihánynám az egészet legszivesebben.

Mit mondjak neki, hogy ne b@sztasson feleslegesen ezzel. Sosem nyudszik le. "Was sie will bekommt sie auch" - mindent megkap amit csak akar.

Kikövetel mindent. Undorító amit csinál

A vendégek előtt meg képmutató. Játsza azt, hogy mennyire jó, és mennyire kedves.

A savanyú káposztát meg egy olyan ember készítette akitől meg undorodom.

16F

2012. dec. 24. 13:01
 1/8 MacsekCicus ***** válasza:
Mond meg neki az igazat és mond hogy nem vagy hajlandó megenni...vega vagy?.....ha igen akkor ezt mond és azt hogy undorotsz a hustol 13/L
2012. dec. 24. 13:07
 2/8 A kérdező kommentje:
igen. és egy csomó tejfölt is tett bele...
2012. dec. 24. 13:18
 3/8 MacsekCicus ***** válasza:
kitartás, ne hagyd magad!!!
2012. dec. 24. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mióta vagy vega? Tudja anyud, hogy az vagy/próbálsz lenni?

Én is vega vagyok. Első időkben irtó nagy balhék voltak. Jött a zsarolással, hogy más mennyire örülne, ha hús lenne az asztalukon, én meg különcködöm, stb.

Azután odáig fajult a dolog, hogy amikor csak húsos ételt készített, NEM ettem belőle, inkább hidegételt készítetem magamnak, stb.

Hosszú idő után, de belátta, hogy kár a gőzért, nem tud etetni velem húst.

És akkor még nem is említettem azt, amikor próbálta rám erőltetni a májkrémes és kenőmájas kenyeret, stb. :D

2012. dec. 24. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne edd meg, amit nem szeretnél, akármennyire is erőszakoskodik. A torkodon azért gondolom csak nem tuszkolja le. Ha sokszor otthagyod, amit már kiszedett neked, rá fog jönni, hogy csak pocsékolás, amit csinál.
2012. dec. 24. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne edd meg semmiképp sem. Ha úgy adódik, inkább ne egyél, a lényeg, hogy lássa, mennyire elszánt vagy!
2012. dec. 24. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen ismerős. Ne hagyd magad, ha ilyet csinál főzz magadnak. A vendégek előtt se szégyeldd a dolgot.
2012. dec. 24. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:

kb 2éve alig eszek húst. de egy pár hónapja szinte egyeltalán nem. olyan unodrítónak találom.

meg azt is mondta, hogy olyan hülyén eszek, mert a hús az nagyon egészséges.

már a hús szagát sem birom ki. pl a ha a buszon érzek hús szagot, akkor forog a gyomrom.

2012. dec. 24. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!