Mit tegyek? Már elegem van ebből!
Most volt ebéd, és anyám nem szereti, ha nem eszem meg a húst. Kiszedett egy töltött képosztát, és meg kellett ennem. Hányingerem van. Kihánynám az egészet legszivesebben.
Mit mondjak neki, hogy ne b@sztasson feleslegesen ezzel. Sosem nyudszik le. "Was sie will bekommt sie auch" - mindent megkap amit csak akar.
Kikövetel mindent. Undorító amit csinál
A vendégek előtt meg képmutató. Játsza azt, hogy mennyire jó, és mennyire kedves.
A savanyú káposztát meg egy olyan ember készítette akitől meg undorodom.
16F
Szia!
Mióta vagy vega? Tudja anyud, hogy az vagy/próbálsz lenni?
Én is vega vagyok. Első időkben irtó nagy balhék voltak. Jött a zsarolással, hogy más mennyire örülne, ha hús lenne az asztalukon, én meg különcködöm, stb.
Azután odáig fajult a dolog, hogy amikor csak húsos ételt készített, NEM ettem belőle, inkább hidegételt készítetem magamnak, stb.
Hosszú idő után, de belátta, hogy kár a gőzért, nem tud etetni velem húst.
És akkor még nem is említettem azt, amikor próbálta rám erőltetni a májkrémes és kenőmájas kenyeret, stb. :D
kb 2éve alig eszek húst. de egy pár hónapja szinte egyeltalán nem. olyan unodrítónak találom.
meg azt is mondta, hogy olyan hülyén eszek, mert a hús az nagyon egészséges.
már a hús szagát sem birom ki. pl a ha a buszon érzek hús szagot, akkor forog a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!