Már nagyon elegem van ebből. Mit tehetnék ellene?
Hetek óta hányingerem van, de ez mindig csak evés után jelentkezik, és levertnek, gyengének érzem magam! De leginkább a folytonos hányinger zavar. Inni szoktam egy gyógyszert, és attól elmúlik, de nem élhetek gyógyszeren egész életemben. Lehet hogy ettől a hőségtől van? Én nagyon nem bírom ezt a meleget, még a 30 fokot sem. Nem tudom miért, de egyszerűen nem bírom elviselni, de régebben nem tapasztaltam ilyen tüneteket.
Tavaly január óta fogytam 30-33 kg-ot, (akarattal fogytam le, mert túlsúlyos voltam, és egészségesen fogytam le, sokat sportoltam, sportolok, nem koplaltam, nem hánytattam magam ) Nem tudom, lehet összefüggés a tünetek és az fogyás között? Pár hónapja voltam kórházban, de csak kivizsgáltatni magam, csak úgy. Tetőtől talpig kivizsgáltak, vérvétel, vizelettől kezdve az ultrahangig, CT, meg minden. A lényeg h makk egészséges vagyok, semmi bajom nincs. De akkor mi lehet ? :( Most is nagyon rosszul érzem magam. Tegnap estefelé pedig ájulás közeli állapotba kerültem, a levegőt is csak úgy kapkodtam.
Az, hogy voltál pár hónapja vizsgálaton nem jelent semmit.
Azóta bármi bajod lehet. Menj orvoshoz!! Minél hamarabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!