Iszonyatosan izzadok. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
izzadás2012. máj. 2. 15:46
1/6 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz és vizsgáltasd ki magad, hogy nincs-e szervi oka, pl.: magas vérnyomás, hormonproblémák, stb., ha nincs, akkor semmit nem tudsz tenni, stresszre és melegre én is mindig izzadok.
2/6 klopusz válasza:
Szia!
Melyik testtájad izzad?
Lábra és hónaljra kiváló a gyógyszertárban kapható Antisudorica ecsetelő. Bőrbarát, tényleg beválik és nem is drága.
3/6 anonim válasza:
Én ezt használom hónaljra, talpra:
Nem is kell minden nap kenegetni, nekem elég 1-2 hetente egyszer.
4/6 anonim válasza:
Az a baj ezzel a szerrel, hogy csak hónaljra, talpra, tenyérre lehet használni, de mit tehet akinek az egész teste és a feje is izzad, a hajából folyik a víz nagy melegben?
5/6 anonim válasza:
Azért valahol csak kell magát hűtenie a szervezetnek!
Persze nekem is ciki, hogy fiatal nőként úgy gyöngyözik az arcomon a víz a buszon, mint az időseknek...
De ezzel a szerrel legalább nem foltos a blúzom hónaljánál és nem izzad a lábam.
A többit meg csendben tűröm és várom a hűvösebb időt.
6/6 A kérdező kommentje:
ebben a melegben a hátamról folyik a víz és nagyon zavaró..
2012. máj. 3. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!