Nem volt ez egy kicsit pofátlanság tőle? (Bővebben lenn)
A múlt héten kimentünk a párommal a közeli külföldi nagyvárosba, hogy karácsonyi ajándékokat vásároljunk. Kivittük magunkkal a párom anyját is, mondván, régen nem volt külföldön, kicsit körülnéz, stb.
Nem túl sok pénzt vittünk magunkkal, nem akartunk nagyon költekezni. Mivel a párom anyjának meglepetés volt az út, ő nem hozott magával pénzt és nem is nagyon van már neki, mert elköltötte... Viszont a mi pénzünkön úgy bevásároltatott magának, hogy alig maradt pénz az ajándékokra...
Pofátlanság az ilyen?
úgy tűnik nem tudtok egymással kommunikálni. (kommunikáció: kölcsönös, sikeres értelem-megértés)
marha egyszerű lett volna: Anyuka! tejet, kenyeret, otthon a sparban, tescoban, lidl-ben is lehet venni, majd ott vásárolunk ilyesmit, itt (gondolom Bécsben) inkább különleges, otthon elvétve kapható dolgokat lenne értelme beszerezni, megnézni, kiválasztani.
ha 70nél több az IQja, akkor felfogja, és Mozartkugeln-t, likőrt, bármi mást vesz, de tuti nem kenyeret.
legyetek őszinték, és nyíltan beszéljétek meg máskor az ilyen kérdéseket. lehet illedelmesen is közölni anyóspajtival, h mi a meglátásod, és kompromisszumot kötni.
a helyedben tuti nem néztem volna szó nélkül, ahogy elbacca a drága eurót a mindennapi cikkekre, én meg kimentem, potyára, mert ajándékra már nem maradt.
szóval legyetek tökösebbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!