Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem volt ez egy kicsit pofátla...

Nem volt ez egy kicsit pofátlanság tőle? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés

A múlt héten kimentünk a párommal a közeli külföldi nagyvárosba, hogy karácsonyi ajándékokat vásároljunk. Kivittük magunkkal a párom anyját is, mondván, régen nem volt külföldön, kicsit körülnéz, stb.

Nem túl sok pénzt vittünk magunkkal, nem akartunk nagyon költekezni. Mivel a párom anyjának meglepetés volt az út, ő nem hozott magával pénzt és nem is nagyon van már neki, mert elköltötte... Viszont a mi pénzünkön úgy bevásároltatott magának, hogy alig maradt pénz az ajándékokra...

Pofátlanság az ilyen?

2012. dec. 23. 18:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%
Gratulálok a párválasztásodhoz! Nem kicsit lúzer.
2012. dec. 23. 19:45
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

úgy tűnik nem tudtok egymással kommunikálni. (kommunikáció: kölcsönös, sikeres értelem-megértés)

marha egyszerű lett volna: Anyuka! tejet, kenyeret, otthon a sparban, tescoban, lidl-ben is lehet venni, majd ott vásárolunk ilyesmit, itt (gondolom Bécsben) inkább különleges, otthon elvétve kapható dolgokat lenne értelme beszerezni, megnézni, kiválasztani.

ha 70nél több az IQja, akkor felfogja, és Mozartkugeln-t, likőrt, bármi mást vesz, de tuti nem kenyeret.

legyetek őszinték, és nyíltan beszéljétek meg máskor az ilyen kérdéseket. lehet illedelmesen is közölni anyóspajtival, h mi a meglátásod, és kompromisszumot kötni.

a helyedben tuti nem néztem volna szó nélkül, ahogy elbacca a drága eurót a mindennapi cikkekre, én meg kimentem, potyára, mert ajándékra már nem maradt.

szóval legyetek tökösebbek!

2012. dec. 23. 19:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez számomra is homályos. Először is az, hogy miért mentetek kenyeret, tejet venni? Másodszor meg az, hogy miért nem szóltatok, hogy ne ott vegyétek meg, mert ajándékra váltottatok?
2012. dec. 23. 19:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pofátlanság. Tök mindegy, kicsoda-micsoda, rokon vagy barát, 1) ha vhova meghívnak egy hosszabb vagy különlegesebb útra, már annak is örülök, és nem várnám el, hogy bármi más dolgot még a meghívók fizessenek (kivéve, ha meg van előre beszélve, hogy ezt meg azt megveszik nekem, 2) ha nem viszek magammal pénzt, akkor nem várom el, hogy minden szórakozásomat ők állják, és eszembe nem jutna az ő pénzükön telepakolni a kosarat... párod anyja elég felelőtlen és önző, a párodnak meg jobban a sarkára kellett volna állnia, főleg ha a pénzből ajándékokat vettetek volna, többet is...
2012. dec. 24. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!