Nem volt ez egy kicsit pofátlanság tőle? (Bővebben lenn)
A múlt héten kimentünk a párommal a közeli külföldi nagyvárosba, hogy karácsonyi ajándékokat vásároljunk. Kivittük magunkkal a párom anyját is, mondván, régen nem volt külföldön, kicsit körülnéz, stb.
Nem túl sok pénzt vittünk magunkkal, nem akartunk nagyon költekezni. Mivel a párom anyjának meglepetés volt az út, ő nem hozott magával pénzt és nem is nagyon van már neki, mert elköltötte... Viszont a mi pénzünkön úgy bevásároltatott magának, hogy alig maradt pénz az ajándékokra...
Pofátlanság az ilyen?
AZ ilyeneket meg tudjátok azzal előzni, hogy:
-Anyuka! Kimegyünk X városba Y ünnepre vásárolni, mivel még nem vettünk semmit. Van kedve velünk jönni, sétálni, vásárolni vagy megvett itthon mindent?
Lehet azt hitte vásárolni is viszitek, mivel "meglepi út" volt. Tisztázzátok először minek mentek...
"4-es majd ha diákként suli mellett azért kellett volna dolgoznod, mert anyádnak büdös a munka, akkor átgondolnád, amit most mondtál."
Nem gondolnám át! Az, hogy neked diák munkázni kellett, az még senkinek sem tett rosszat! Az meg hogy büdös a munka neki, az még nem jogosít fel arra, hogy panaszkodj. Főleg nem a párod anyjára! Nem vagyok anyuci kedvence típus, de anyámért mindig kiálltam és ki is fogok. Eddig egy barátnőmnek volt baja az anyámmal, nem sokáig voltunk együtt!
A páromnak kellett dolgozni, nem nekem. Úgyhogy ezt benézted.
Gondolom a te barátnőd se lenne jóba anyáddal, ha szemtől-szembe lekvázná, kienne titeket a pénzetekből és hasonlók.
Pofátlanság,de a ti hibátok is... Otthon sem tértetek rá a pénz témára? mert ha nem,akkor ezen már kár háborognod...
4-es lehet h a te anyád egy szent,de nem mindenkié ilyen,sokszor oka van annak ha nem kedvelik az anyóst...
Az én volt párom anyjának is büdös munka,a mai napig nem megy el sehova dolgozni mert ő azt nem akarja csinálni. Elegem lett abból,h én diák munkázok és az ÉN szüleim segítenek h megtudjak élni,de a párom anyját mindig segíteni kellett,így a párom nem tud segíteni az albi fizetésbe,meg a kaja költségekbe... És ha szóltam akkor még én voltam a szemét barátnő aki nem tudja h anya csak egy van,de barátnő lehet sok más...
édes szívem, ti ismeritek jobban a kedves mamát, nektek kellett volna tudni az anyagi helyzetéről, a kunyerálási szokásairól és egyéb más bosszantó tényezőkről.
valóban arcátlan viselkedés, de ez már késő bánat. lehúzott lóvéval és még van pofája szemétkedni veletek. ezek után mégis ki a hülye a sztoriban?
Igen.. a mi hibánk is. Megbeszéltük, ha legközelebb megyünk, nem visszük ki. Itthon megkérdezzük mire van szüksége és akkor hozunk neki, de csak azt.
Csak kíváncsi voltam, hogy az alaphelyzetet nézve(kimegyünk ajándékokat venni, erre neki veszünk olyan dolgokat, ami otthon is van neki és az ajándékokra alig jut..), pofátlanság-e amit tett.
Hát vannak ilyen emberek sajnos, de én is úgy látom, hogy nem is a te hibád, a párodé.
De a hibát, zárójelbe tenném, hiszen az én családom sem segített engem különböző okok miatt sosem. 18 éves korom óta magamnak tapostam ki mindent, amim van és nem panaszkodhatom.
Nem haragszom rájuk, én örülök, hogy a nullából tudtam ezeket kiépíteni. Ezek szerint a párod sem mérges az anyukájára.
Segítsetek neki, mert bármilyen is, ő a párod anyukája.
Azt javaslom, soha ne tegyél ezzel kapcsolatosan megjegyzést, a párodnak , ha nem is említi biztosan rosszul esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!