Mit csináljak apámmal, hogy ne csináljon magából teljesen hülyét?
Apám kb 2 hónapja elkezdte rágni a fülem,hogy segítsek már neki regisztrálni az egyik nagy közösségi oldalra. Segítettem neki,de azóta elszabadult a pokol. Apámnak van egy fajta stílusa és azt gondolja,hogy ezzel a stílussal ő felettébb jófej! Amúgy 50 múlt.
Mindenkibe beleköt a közösségi oldalon,mindenkinek beszól,és leveleket írogat boldog boldogtalannak,mert meg van arról győződve,hogy az oldal lényege a levélírás.
Persze olyan stílusban ír,hogy azzal megsért,provokál embereket. Már volt,aki verést is beígért neki a stílusáért.
Ezen kívül nőknek udvarolgat,de amolyan alpári,közönséges stílusban,ezt gondolom nem kell részleteznem!
Már az én pofám év felnőtt fejjel apám gyerekes ki ha én nem viselkedése miatt.
Mit tudok csinálni? Vagy hagyjam,hogy megtanulja a leckét?
Szerintem magyarázd el neki, hogy nem ez a szokás, de mást nem tehetsz.
Az ő bizonyítványa, s előbb-utóbb majd pofára esik...
De most őszintén.
Te mit szólnál, ha apádnak nem tetszene, amiket te írogatsz másoknak, és beleszólna?
Apádra most ez az ujdonság erejével hat, bontogatja a szárnyait..Tudom, 50 éves elmúltam, mikor megkaptam a gyerekem leselejtezett gépét, és internetet.
Háát! Ez valami csoda!
Mi nem eben nőttünk fel, minden új, meg kell tanulnia korlátokat, használatát, előnyét, hátrányát.
Hagyd az öreget, majd rájön..a saját kárán.
Ne vedd már el tőle ezt a kis örömöt..Ő sem vette el Tőled a játékaidat.:) Bunkó, hát bunkó. Majd rájön..:)
Egy szintén "öreg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!