Megőrülök a családunktól! Miért jó ez nekik?
Állapotos vagyok, jelenleg az 5. hónapot fogom túllépni.
Megtudtuk nemis olyan rég, hogy lányunk lesz.
Szerettük volna elsőnek az Andrea nevet adni a lányunknak, de a rokonság "fellázadott", hogy van már ilyen nevű ember a családban.
Tudom jól, a nővérem az. Akit mind a ketten szeretünk a férjemmel és róla neveztük volna el a lányunkat. Erről ő is tud/tudott.
Végül addig győzködtek minket érvekkel, amíg ki nem találtuk a Lili nevet.
Erre anyósom beközölte, hogy a műsorvezető lányát is így fogják hívni és hogy ne majmoljuk őket.
Tiszta vicc!, reagáltam rá. Viszont láttam anyós arcán, hogy ő ezt cseppet sem szánta viccesnek!
Szóval, akkor inkább szánalmas.. :)
Miért pont mi neveznénk el utánuk?! Inkább ők neveznék el mi utánunk ennyi erővel, nem?!
Na jó, ezen túl estem. A férjemet cseppet sem érdekelte, annyit mondott, hogy akkor nézelődjünk még. Ha a kötél szakad, akkor pedig így fogják hívni és kész.
Tegnap összeült a család ünnepelni, mert a sógornőm levizsgázott (diplomás lett).
Amíg ő készülődött a nagy estéjére (étterembe mentünk), addig kérdezgettek minket, hogy van-e már újabb név?!
Mosolyogva benyögtük, hogy Mirára gondoltunk még.
Nem kellett sok, apám elkezdett cuppogni és közölte, hogy: "Mirus, gyere ide!".
A sógornőnk ezt a nevet adta a pár napja ajándékba kapott lány kutyájának.
Ami még szörnyűbb, tudta, hogy ez a név is tetszik nekünk. Azt hittem, hogy ott robbanok fel.
Apósom meg közölte, hogy nincs gond abból, ha a gyereket is Mirának hívjuk!
Modnom persze .. aztán majd ha cuppogtok és fütyültök a kutyának, akkor a gyerek is majd szalad hozzátok nem?!
Esetleg jutalomfalatot is adhattok majd neki..
Elbőgtem magam és kimentem a kocsihoz. Anyukám utánam jött, hozta a kabátomat is. Annyit mondott, hogy majd találunk valami szép nevet az unokájának.
Kicsit kivagyok idegileg.. nem tudom, hogy miért jön ez így össze nekünk. Van még idő a szülésig, nem is a név izgat.. hanem a hozzáállás.
Pedig mindenki szemefénye már most a "trónörökösünk"!
Ezzel az erővel felsorolhatsz még legalább 20 nevet, mindegyikben találhat valaki valamilyen hibát.
Egyedül azt nézd, hogy nektek mi tetszik, a többiek pedig majd idővel megszokják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!