Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a barátommal.csak sajnos 2 hete megismertem valakit, közös ismerősünket. nem történt köztünk semmi, de tetszünk egymásnak, ez nyilvánvaló. két hete veszekszünk a barátommal, mert mult hét és most szombaton buliban egész végig a sráccal lógtam. tudom nem helyes, de egyszerüen olyan jól érzem magam vele, nem tom megmagyarázni. tegnap viszont annyira kiborult a barátom, hogy elkezdett rángatni meg tépte a hajam ahogy rángatott, és üvöltözött. soha nem láttam még igy, szinte sokkot kaptam tőle. és most fogalmam sincs mit tegyek. nyilván én vagyok a hibás h igy viselkedett, de a dühét másképp is ki tudta vola fejezni.. nem? ma meg már bocsánatot kért, csak az a baj, hogy most ez a durva dolog megtörtént, mi van ha később jön elő, ha esetleg összekötjük az életünket, család gyerekek, és vmin felkapja a vizet és nekem "támad" mint vmi agresszív állat:S??? fogalmam sincs mit csináljak!! ne ítéljetek el kérlek, én csak segitséget akarok kérni, ti mit tennétek a helyemben?? lehet,hohy hihetelen de szeretem, csak 20 vagyok és most ébredek rá, hogy nagyon kellene még élnem. hiányzik az ismeretlen, az újdonság, annyira ellaposodott a kapcsolatunk. szerintetek mért csináltam ezt???
2009. aug. 23. 14:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Aki egyszer neked támad akkor többször is megteszi. Ha már nem szereted és más tetszik akkor ne maradj vele.
2009. aug. 24. 15:31
 22/27 anonim ***** válasza:

Én is így gondoltam legyen valahol a közelben!

30/N

2009. aug. 24. 20:55
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A reakciód már most tipikus.

A bántalmazott nők is így szoktak reagálni,hogy nem annyira brutális.Ahogy Te is,"nem annyira rángatott meg"

Hát engem nem rángatna sehogy,mert ha bármilyen megnyilvánulásán agressziót vélnék felfedezni repülne.Nem várnám meg még azt sem,hogy kicsit megrángasson.

Erre nem lehet mit mondani,maradj vele.

Nemsokára felteheted az újabb kérdést,hogy miért ver rendszeresen.És azt is megmagyarázhatod,hogy csak kicsike pofonkákat adott,talán még jól is esnek.

2009. aug. 25. 10:12
 24/27 anonim ***** válasza:

Na Kitetted a szűrét simán ment?

30/N

2009. aug. 26. 09:31
 25/27 A kérdező kommentje:
Kedves 30/N! IGEN!!! és nagyon jól érzem magam! hatalmas kő esett le a szivemről!
2009. aug. 26. 10:56
 26/27 anonim ***** válasza:

Oké Ügyes vagy és gondolom minden rendbe ment! Sok sikert neked az Életben és a külföldi utadhoz is!!!!!

30/N

2009. aug. 26. 21:22
 27/27 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon rendes tőled! :)
2009. aug. 26. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!