Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Mi van velem? Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a barátommal.csak sajnos 2 hete megismertem valakit, közös ismerősünket. nem történt köztünk semmi, de tetszünk egymásnak, ez nyilvánvaló. két hete veszekszünk a barátommal, mert mult hét és most szombaton buliban egész végig a sráccal lógtam. tudom nem helyes, de egyszerüen olyan jól érzem magam vele, nem tom megmagyarázni. tegnap viszont annyira kiborult a barátom, hogy elkezdett rángatni meg tépte a hajam ahogy rángatott, és üvöltözött. soha nem láttam még igy, szinte sokkot kaptam tőle. és most fogalmam sincs mit tegyek. nyilván én vagyok a hibás h igy viselkedett, de a dühét másképp is ki tudta vola fejezni.. nem? ma meg már bocsánatot kért, csak az a baj, hogy most ez a durva dolog megtörtént, mi van ha később jön elő, ha esetleg összekötjük az életünket, család gyerekek, és vmin felkapja a vizet és nekem "támad" mint vmi agresszív állat:S??? fogalmam sincs mit csináljak!! ne ítéljetek el kérlek, én csak segitséget akarok kérni, ti mit tennétek a helyemben?? lehet,hohy hihetelen de szeretem, csak 20 vagyok és most ébredek rá, hogy nagyon kellene még élnem. hiányzik az ismeretlen, az újdonság, annyira ellaposodott a kapcsolatunk. szerintetek mért csináltam ezt???
2009. aug. 23. 14:59
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
100%
Szerintem hagyd ott... Ha most ilyen volt, akkor későbbmilyen lesz?! :O Itt van még elötted az egész élet :) És csak így elintézte egy bocsánatkéréssel?! De zerintem lépj tovább...
2009. aug. 23. 15:07
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a barátodat, hogy féltékeny, tőled sem szép, hogy flörtölgettél a másikkal, de ezt így nem tudnám elfogadni. Erre akkor se lenne joga, ha megcsaltad volna. Ha úgyis lapos a kapcsolatotok, és ott a másik, akkor a legtisztességesebb az, hogy szépen szakítasz vele, és UTÁNA nyugodtan összejöhetsz a másikkal, ha akarsz. De én egy ilyen hajrángatás után biztosan kirúgnám. 20 éves vagy, előtted az élet.
2009. aug. 23. 15:12
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom csak javasolni,hogy mindenképpen hagyd ott.

Akkor is ha az új ismeretségből nem lesz szerelem.

Aki ilyen arrogáns módon viselkedett veled egyszer,az bármikor ha tehetetlenül érzi magát ezt fogja tenni veled.

Legalább kiismerted erről az oldaláról is,ezt a tulajdonságot semmi képen nem szabad tolerálni,és ne hagyd,hogy kimagyarázza a viselkedését.

Pakolj és menj,ha a tiédben vagytok akkor Ő.

Egyáltalán nem elítélendő az,ha 20 évesen szórakozásra vágysz,újra ismeretlenre.Hagy ott azt a fiút,menj szórakozz élvezd az életet.Azt meg eldöntheted,hogy az új ismerősnek milyen szerepe lesz az életedben.

Minden esetre a párod viselkedése minden kp ok a szakításra,még akkor is eddig mindent tökéletesnek hittél benne.

2009. aug. 23. 15:18
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz, te már túl vagy a mostani barátodon...

Nem szereted őt hiszen mással jobban érzed magad...

Amit csináltál nem tisztességes mert illett volna közölni a sráccal hogy már unod vagy legalább kérni egy ksi időt hogy most szöneteltessétek a kapcsolatotokat, vagy közölni vele hogy vele nem érzed iylen jól magad vagy akármi... A dühe talán jogos talán nem, másképp is kifejezhette volna nem tetszését, plusz ha figyel rád akkor észre kellene vennie hogy neked nem elég amit ő nyujtani tud...

De ki tudja lehet hogy tőle csak ennyi telik...

Inentől kezdve ez is kiderült...

Mire vársz?

Lépj Tovább!!

2009. aug. 23. 15:30
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Elözö vagyok !

A kérdésedet lényegében te magad is megválaszoltad a leírásban!

"

csak 20 vagyok és most ébredek rá, hogy nagyon kellene még élnem. hiányzik az ismeretlen, az újdonság, annyira ellaposodott a kapcsolatunk"

Ennyi ennél több ok nem kell arra amit csináltál, csak a sorrendet cseszted el!

Ugy kellett volna hogy mielőtt más pasi után mész ezt szépen amit itt írtál közlöd a mostani barátoddal...

HA a füle botját sem mozgatja a dologra akkor jogos ha más után nézel...

Ennyi...

2009. aug. 23. 15:35
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy ilyen, mert húsz éves vagy, rájöttél, hogy bulizni akarsz, ismerkedni, és ez így van rendjén. Minden bizonnyal nem a mostani barátod a nagy ő. Szakíts vele, és hajrá! Csak maradj tisztességes, ne mosd össze valaminek a végét, egy másik kezdetével.
2009. aug. 23. 15:39
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartoztok össze, most még van időd, keresd meg az igazit és a pároddal szakíts szépen.
2009. aug. 23. 15:47
 8/27 anonim ***** válasza:
82%

Ha még jól akarsz kijönni, harag nélkül ebből az egészből vagy ha meg akarod tartani akkor javaslom a következőt!!

Ülj le a hajrángatós barátoddal beszélni, és mond meg neki hogy elnézed neki a hajrángatást mert te sem voltál éppen tisztességes DE beszélnetek kell arról amit tettél!

A beszélgetés előtt közöld vele hogy ha provokatív vagy agressziv válaszokat ad és ebből a beszélgetésből sem sikerül kihozni semmi mást csak veszekedést akkor nem bánod amit tettél és hogy ezzel csak saját maga alatt fogja vágni a fát!

Kérdezd meg töle hogy őszerinte miért történt ez a cselekedeted ő mit gondol erről!

Milyennek látja ő magát mint férfit?

Miután válaszolt a kérdésekre mond el hogy te milyennek képzelsz el egy társat magad mellé és mond el hogy te úgyérzed el van laposodva ez az egész és nem vagy ezzel megelégedve..

Mond el neki hogy milyen dolgokra vágysz mit tartasz unalmasnak, aztán kérdezd ki őt is erről hogy ő hogy van ezzel..

Kérdezd meg hogyan tudna változtatni a dolgokon hogy ne érezd ilyen leharcoltnak a kapcsolatotokat...

Aztán vessétek ezt össze, hogy meg tud e változni vagy fel tud e nőni a feladathoz...

Aztán adj neki egy kis időt és várd az eredményeket plusz te is tegyél a dologért..

---------------------------------------------------------

Ha pedig már normálisan elbeszélgetni sem sikerül akkor pedig nyilván nincs értelme folytatni akkor zárt a rex ennyi volt!!

2009. aug. 23. 15:53
 9/27 A kérdező kommentje:
őszerinte azért vagyok a másik sráccal egész este, mert már őt nem szeretem. nem arról van szó, hogy nem szeretem, csak ez már nem szerelem, hanem inkább szeretet. most mit mondjak neki? hogy mondjam neki hogy ez már nem szerelem?? vagy én se tudom. fogalmam sincs... annyira tanácstalan egy helyzet.köszi h irtok! sokat segit!
2009. aug. 23. 16:11
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

én nem maradnék vele

1 kezet emelt rád és ha egyszer megtette hidd megteszi másodjára harmadjára.... és pár év múlva ott állsz meggyötörten

2 lehetséges hogy már csak megszokásból vagytok együtt és lehet hogy ő is valaki mással lesz boldog

3 fiatal vagy élj míg lehet, tapasztalj minél többet az életből, hogy később ne érezd azt hogy valamiről lemaradtál!!!!!!

30/N

2009. aug. 23. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!