Mit tegyek vagy hogy kezdjem el?
Szerintem az elso beszélgetos telefonálás furán jonne ki. Ha találkoztok az utcán, kérdezd meg, hogy hogy van/vannak, mi újság, vagy most itt a lehetoség, hívjátok meg karácsonykor hozzátok.
26N
Párom javasolta ezt,hogy előbb telon beszéljek vele! Elvileg megyünk majd hozzájuk,de karácsonykor én megyek fel páromhoz, még nem lakunk együtt!
És nem tudom,hogy mit beszéljek vele, mert addig eljutott,hogy köszönök megkérdem hogy van, és ennyi!
Kedves Kérdező!
Amíg írtam, megelőzött a 6. válasz írója. Gondolkodtam megtegyem-e, de azért elküldöm. Egyetértőleg.
Nem tudom mi az oka az eddigi "távolságtartásnak", de én sem tartom jó indulásnak a hosszasabb telefonos beszélgetést.
Most már közel van az idő, úgy gondolom meg kéne várni a személyes találkozást. És egy idősebb hölgytől vélhetően van sok eltanulni való. Például dicsérjen valamit, amit az alkalom hoz; kérdezze meg hogyan csinálja/készíti, kérjen tanácsot, segítséget. És például ajánlkozzon -de na csak szóban, hanem mozduljon is- pl. a tálalásnál, leszedésnél segíteni. Biztosan jó szemmel nézi, ha háziasnak, figyelmesnek, talpraesettnek találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!