Belefognál ekkors korkülönbséggel?
Sosem gondoltam volna, hogy így járok. Még nem voltam férjnél, és sosem szerettem volna olyannal kapcsolatba bonyolódni, aki elvált és már van gyereke. (Hogy miért, most nem fontos.)
Még tavasszal elhagyott a párom (33) közel 6 év után. Nagyon összetörtem, elég sok dolgon mentünk át együtt. Nem először ingott meg.
Meg akartam halni, alig éltem hónapokig.
Aztán 2 hónapja búfelejtő útra mentem, ahol találkoztam valakivel, akivel nagyon erősen vonzódni kezdtünk egymáshoz. 16 évvel idősebb nálam... 52 éves, elvált, és van egy 21 éves fia. Én 36 vagyok. És kicsit zavarodott. Még nagyon az elején járunk. Nem is tudom, mikor éreztem ilyen felszabadultan magam valakivel utoljára. De félek.
A gyerek már nagy, talán nem is miatta. Csak a korkülönbség. Annyira bánt, hogy ennyi! (Egyébként 8-10 évvel fiatalabbnak hittem a külseje alapján.)
Valaki hasonló cipőben? Netán házasságban/kapcsolatban? (Szeretői státusz nem érdekel.)
Csak azt tudom mondani, hogy hajra!! Barcsak en is ilyen helyzetben lennek, de en nagyon keves olyannal talalkoztam, akivel jol es felszabadultnak erzem magam, es ha talalkoztam is, rovid idon belul csunyan elbant velem... Adj egy eselyt magadnak, mert megerdemled, hogy boldog legy! ;)
24N
Nem hiszem el, hogy ezt a kérdést látom. Üldöz a téma.
Én helyedben, ha mindketten szabadok vagytok, belemennék.
Én ma beszéltem meg magammal, hogy kár, hogy én nem tehetem. MIndketten családosak vagyunk. Ugyanez a kor, mint a tietek. Nem merek belebonyolodni, nem szabad.
Azt kell mondjam mégis igaz lehet egyszer mindenki megőrül. De én megbánnám így ismerem magam.
De nálatok síma az ügy, szerintem legyél bátor, engedd el magad.
Hát nem tudom. Én 34 vagyok, a férjem 45 és néha megijedek...nemrég vagyunk házasok, de arra gondolok sokszor, hogy belefér vajon egy gyerek az időbe? A te esetedben valószínűleg ő már nem akar gyereket és nem akarja komolyan lekötni magát, jön-megy utazik, éli világát, max partner lehetsz ebben.
De mi van, ha rádöbbensz, hogy 5 év után megunt és se gyerek, se kapcsolat se semmi? Ahogy átgondolom, én nem nem kezdenék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!