Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefognál ekkors korkülönbség...

Belefognál ekkors korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam volna, hogy így járok. Még nem voltam férjnél, és sosem szerettem volna olyannal kapcsolatba bonyolódni, aki elvált és már van gyereke. (Hogy miért, most nem fontos.)

Még tavasszal elhagyott a párom (33) közel 6 év után. Nagyon összetörtem, elég sok dolgon mentünk át együtt. Nem először ingott meg.

Meg akartam halni, alig éltem hónapokig.

Aztán 2 hónapja búfelejtő útra mentem, ahol találkoztam valakivel, akivel nagyon erősen vonzódni kezdtünk egymáshoz. 16 évvel idősebb nálam... 52 éves, elvált, és van egy 21 éves fia. Én 36 vagyok. És kicsit zavarodott. Még nagyon az elején járunk. Nem is tudom, mikor éreztem ilyen felszabadultan magam valakivel utoljára. De félek.

A gyerek már nagy, talán nem is miatta. Csak a korkülönbség. Annyira bánt, hogy ennyi! (Egyébként 8-10 évvel fiatalabbnak hittem a külseje alapján.)

Valaki hasonló cipőben? Netán házasságban/kapcsolatban? (Szeretői státusz nem érdekel.)

2012. dec. 19. 01:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
24%

Ne viccelj már! Hát persze!

Faludyéknak is ment.

[link]

2012. dec. 19. 01:36
 2/28 A kérdező kommentje:
Gondolom, a válaszod ironikus. Nekem Faludyék nem pozitív példa.
2012. dec. 19. 01:44
 3/28 anonim ***** válasza:
78%
Ezt elsosorban neked kell tudni... Ha vegiggondolsz minden mellette es ellene szolo ervet, ra fogsz jonni. En azert figyelembe vennem, hogy kozos gyereketek valoszinuleg mar nem lesz, illetve hogy o sokkal korabban "el fog hagyni" es ennek tudataban barmennyire is faj, nem firtatnam. De ez csak egy ffi velemenye.
2012. dec. 19. 02:07
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Azt írtad, hogy felszabadultan érzed magad mellette... innentől kezdve nincs helye a kételkedésnek. Legyél boldog, és ne ezzel foglalkozz...
2012. dec. 19. 02:54
 5/28 anonim ***** válasza:
71%
Köztem és a férjem,ja bocs,már volt férjem között 15 év van. Nem igazan ment...ő most 42,és 27. Idén váltunk el. Viszont szerintem egy próbát lehethogy megér ha tényleg olyan jól érzed magad vele,de ne bonyolodj nagyon bele. Van gyereked? Szeretnél még? Milyen az életstilusod? Mi neked a kikapcsolódás?Ugye képben vagy hogy pár év mulva ő már igencsak közelit a 60 felé,és nem okvetlenül kell hogy jol működjön a szex. Te akkor még csak 40 leszel...
2012. dec. 19. 09:34
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
ha 18 lennél, akkor azt mondom, ne csináld, de 36 vagy, felnőtt nő!! igen, belefognék, 52 éves még nem kriptaszökevény, főleg ha fitt, egyáltalán nem öreg, az 60 felett kezdődik. Én megpróbálnám.
2012. dec. 19. 09:35
 7/28 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, mennyi lesz, amikor én 40. Még nincs gyerekem és szeretnék, de még nem tartunk itt a témában egyáltalán, mondom, nagyon az eleje.

Nem tudom, milyen lesz később, de most búvárkodik, vitorlázik, szeret utazni és egyáltalán: nagyon nyitott és érdeklődő. Persze lehet, hirtelen magába roskad 60 évesen :-).

Tudom, ha vállal is gyereket, nem biztos, hogy látja az unokáját. De fiatal korban is történhet bármi az apákkal.

Minden porcikám arra vágyik, hogy lássam, de félek is. Sosem volt még megközelítőleg sem ekkora korkülönbséggel párkapcsolatom (amúgy sem volt sok), azok is inkább nálam fiatalabbak.

2012. dec. 19. 10:51
 8/28 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem sosem működik egy kapcsolat nagy korkülönbséggel.De lehet olyan is,hogy kivétel erősíti a szabályt.
2012. dec. 19. 11:38
 9/28 anonim ***** válasza:

Az elején még az érzéseid vezetnek, de évekkel később kibukhatnak korkülönbségből adódó problémák, és ha csak 4 évig "vesztegelsz" valaki mellett, akit szeretsz de mondjuk nem illetek össze, akkor máris erősen ketyeg a biológiai óra.

A kezdeti stádiumban még persze, hogy minden szép és jó, épp ezért, még nem lehet tisztán látni egymás személyiségét, és azt, hogy mennyire illetek össze.

Az meg, hogy felszabadultan érezted magad vele, valószínűleg csak annyit jelent, hogy 6 évnyi kapcsolat után végre kötetlenül élvezed az életet valakivel.

2012. dec. 19. 12:34
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

anyum 40 évesen jött össze a 18 évvel idősebb párjával.

igaz, akkorra már én 14 éves voltam, a fickó lánya is velem egykorú.

anyám meg olyan szerelmes volt, mint apámba nem :D az öreg is nagyon bírja anyumat, immáron 10 éve alkotnak egy párt. tudtommal a pasi még most, 68 évesen is elég rendesen tolja az ipart ;)))

nálad az a problémás, h talán még szeretnél babát. biológiailag megvan rá a lehetőség mindkettőtök részéről, az érzelmi, értelmi, anyagi oldal a ti döntésetek.

2012. dec. 19. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!