Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefognál ekkors korkülönbség...

Belefognál ekkors korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam volna, hogy így járok. Még nem voltam férjnél, és sosem szerettem volna olyannal kapcsolatba bonyolódni, aki elvált és már van gyereke. (Hogy miért, most nem fontos.)

Még tavasszal elhagyott a párom (33) közel 6 év után. Nagyon összetörtem, elég sok dolgon mentünk át együtt. Nem először ingott meg.

Meg akartam halni, alig éltem hónapokig.

Aztán 2 hónapja búfelejtő útra mentem, ahol találkoztam valakivel, akivel nagyon erősen vonzódni kezdtünk egymáshoz. 16 évvel idősebb nálam... 52 éves, elvált, és van egy 21 éves fia. Én 36 vagyok. És kicsit zavarodott. Még nagyon az elején járunk. Nem is tudom, mikor éreztem ilyen felszabadultan magam valakivel utoljára. De félek.

A gyerek már nagy, talán nem is miatta. Csak a korkülönbség. Annyira bánt, hogy ennyi! (Egyébként 8-10 évvel fiatalabbnak hittem a külseje alapján.)

Valaki hasonló cipőben? Netán házasságban/kapcsolatban? (Szeretői státusz nem érdekel.)

2012. dec. 19. 01:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
na, pont a hasonló korú párra sincs garancia, volt képe 6 év után otthagyni...ha gyereket akarsz, azt viszont most tisztázzátok, és 1-2 éven belül jó lenne megvalósítani. 1 gyerek nem fog akadályozni az utazgatásban sem, vihetitek magatokkal. Pénzes pasas, hogy ilyen költséges hobbijai vannak? :)
2012. dec. 20. 07:26
 12/28 A kérdező kommentje:
9-esnek: a biológiai óra ugyanúgy ketyeg, ha egy velem egykorúról derül ki, hogy nem ő a nagy ő. Lásd előző párom.
2012. dec. 20. 11:34
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem, nem túl pénzes.
2012. dec. 20. 11:40
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"búvárkodik, vitorlázik, szeret utazni" ezek költséges dolgok :)

járjatok, mit veszíthetsz :)

2012. dec. 20. 11:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Hogy belefognék-e? Mint a szél! 32/N
2012. dec. 21. 19:14
 16/28 anonim válasza:
100%
IGEN!!! ha csak a kor a baj akkor igen az anyám és az apám közt 19 év van. s tökre boldogok. szerintem van ott más is ha kételkedsz nézz magadba hogy tényleg csak a kor miatt kételkedsz ha igen akkor legyetek boldogok. :)
2012. dec. 21. 21:09
 17/28 A kérdező kommentje:
A kor bizonytalanít el legjobban, igen.
2012. dec. 21. 21:46
 18/28 anonim ***** válasza:

Akkor ne hagy magad elbizonytalanítani :)

A korkülönbség nem fontos.

2012. dec. 22. 01:19
 19/28 anonim ***** válasza:
A te korodban nem kezdtem volna. Most sem kezdenék ekkora korkülönbséggel egy kapcsolatba.
2012. dec. 22. 06:35
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám 18 évesen ment hozzá a 27 éves nagyapámhoz, édesanyám 20 évesen a 29 éves édesapámhoz. Minden mai házasulandónak azt kívánom, úgy sétáljanak majd kézenfogva vénségükre, mint nagyimék , vagy ahogy reményeim szerint a szüleim fognak. :)

Nem 16 év ugyan, de szerintem a mai idealizált "egyidőssel való" kapcsolatokban pont az a gond, hogy a férfinak még bőven ráér a családalapítás (fejben) 30 évesen, a nő meg már épp az ideális időszak végét tapossa (testben)

2012. dec. 22. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!