Belefognál ekkors korkülönbséggel?
Sosem gondoltam volna, hogy így járok. Még nem voltam férjnél, és sosem szerettem volna olyannal kapcsolatba bonyolódni, aki elvált és már van gyereke. (Hogy miért, most nem fontos.)
Még tavasszal elhagyott a párom (33) közel 6 év után. Nagyon összetörtem, elég sok dolgon mentünk át együtt. Nem először ingott meg.
Meg akartam halni, alig éltem hónapokig.
Aztán 2 hónapja búfelejtő útra mentem, ahol találkoztam valakivel, akivel nagyon erősen vonzódni kezdtünk egymáshoz. 16 évvel idősebb nálam... 52 éves, elvált, és van egy 21 éves fia. Én 36 vagyok. És kicsit zavarodott. Még nagyon az elején járunk. Nem is tudom, mikor éreztem ilyen felszabadultan magam valakivel utoljára. De félek.
A gyerek már nagy, talán nem is miatta. Csak a korkülönbség. Annyira bánt, hogy ennyi! (Egyébként 8-10 évvel fiatalabbnak hittem a külseje alapján.)
Valaki hasonló cipőben? Netán házasságban/kapcsolatban? (Szeretői státusz nem érdekel.)
"búvárkodik, vitorlázik, szeret utazni" ezek költséges dolgok :)
járjatok, mit veszíthetsz :)
Akkor ne hagy magad elbizonytalanítani :)
A korkülönbség nem fontos.
Nagymamám 18 évesen ment hozzá a 27 éves nagyapámhoz, édesanyám 20 évesen a 29 éves édesapámhoz. Minden mai házasulandónak azt kívánom, úgy sétáljanak majd kézenfogva vénségükre, mint nagyimék , vagy ahogy reményeim szerint a szüleim fognak. :)
Nem 16 év ugyan, de szerintem a mai idealizált "egyidőssel való" kapcsolatokban pont az a gond, hogy a férfinak még bőven ráér a családalapítás (fejben) 30 évesen, a nő meg már épp az ideális időszak végét tapossa (testben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!