Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem engedi, hogy elköltö...

Anyám nem engedi, hogy elköltözzek töle a kisfiammal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kisfiam 4 hónapos. Szülés után odaköltöztem hozzá, segített a babát rendezni. Mikor vissza szerettem volna költözni a páromhoz pár hét mulva kijelentette, hogy nem fogja engedni, hogy elvigyem a babát, mert a páromnak nem való gyerek, félti töle (alkoholproblémái voltak régen, attól tart, hogy inni fog és nem figyelne a gyerekre, ha vele van). Emiatt a párom veszekszik, azt hiszi én nem akarok vele lakni. Anyu azt is mondta, hogy amúgyse engedné mert már megszokta, hogy mindennap látja a babát és rossz lenne nélküle. Azzal ijesztget, hogyha elviszem a gyereket, akkor meg fog halni az idegességtöl, de nem baj, mert már ugyse lesz akkor értelme az életének. Én viszont nem vele szeretném felnevelni a kisfiamat, és nem akarom otthagyni neki. Van már saját családom velük szeretnék élni. Hogyan oldjam meg?
2012. dec. 18. 18:03
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Mikor hazajöttünk a kórházból mindent ö akart csinálni, szinte csak szoptatni adta oda, de erröl azért szerencsére sikerült hamar leszoktatni.
2012. dec. 19. 16:24
 42/47 anonim ***** válasza:
73%
Ne hagyd a párodat Karácsonykor egyedül, akkorra költözzetek vissza hozzá. Nehogy magányában, gyermekétől elszakítva ismét a pohár után nyúljon!
2012. dec. 19. 16:44
 43/47 anonim ***** válasza:
80%
pakolj és költözz. utólag majd megbeszéled anyáddal
2012. dec. 28. 00:54
 44/47 anonim ***** válasza:
hogy vagytok?
2013. ápr. 19. 19:10
 45/47 anonim ***** válasza:
60%
Hazaköltöztél a párodhoz? Anyád hisztizik még?
2013. ápr. 20. 17:52
 46/47 anonim ***** válasza:
55%

Lehet a kérdező már nem is látja a kérdést, mert kitörölte, pedig engem is érdekelne, hogy mi történt.

Remélem sikerült határozottan fellépnie. A gyereknek se jó, ha ilyen légkörben nő fel. Nem fogja tudni a szerepeket, mert a nagyi azzal fogja tömni a fejét, hogy ő az anyja.

2013. ápr. 20. 18:14
 47/47 anonim ***** válasza:
55%
A mama pontozott le mindenkit?
2013. ápr. 20. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!