Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel ösztönözni...

Szerintetek ezzel ösztönözni akarják a nőket arra, hogy htb-k legyenek?

Figyelt kérdés

Aki néz TV-t, gondolom, látta már azt az Aldi háziasszonyos reklámot.Nem értem mire jó ez, miért jó,hogy a nők versenyeznek,hogy ki a legnagyobb háziasszony..

Ezen kívül szokott menni minden este a Gyanú Árnyékában c. műsor, aminek az elején mindig elmondják,hogy a házaspárnak milyen munkája van és általában a nő mindig otthon van háztartásbeliként és gyerekeket nevel+kiszolgálja a férfit.A férj meg rendszerint sosem csinál otthon semmit, mindig kihangsúlyozzák,hogy a nő mindent a férfi elé tesz. Ez kb. 10ből 9 alkalommal így van.

Ezt egyébként egy blogon olvastam, ahol a blogoló azt fejti ki,hogy a TV a régi családmodellt élteti és hangsúlyozza,hogy most is így kellene lennie a dolgoknak.

Ugye tudjuk,hogy a média nagy úr és sokakat irányít. Valami keresztény idea lehet a háta mögött?

Szerintetek?

2012. dec. 17. 17:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az a legjobb háziasszony,aki csilivilli ragyogóra csiszolja a wécét.Az enyémet telesz@rták,de már ragyog,a műholdról is látni lehet.
2012. dec. 17. 22:41
 22/22 anonim ***** válasza:
18-as, szerintem te erősen túlzol.
2012. dec. 17. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!