Menjek vagy maradjak?
Fél év alatt anyanyelvi területen már megtanulhattál volna annyira németül, hogy a szakmádban elhelyezkedj!
Egész nap otthon vagy, erőltesd meg magad egy kicsit, és tanulj!
Igen kedves, en magambol es a parombol indulok ki.
Anno en is a parom utan jöttem ki es szepen meg is kaptam az ultimatumot. Vagy 1 ev alatt megtanulom a nyelveket, vagy mehetek haza, mert szeret, nem szeret nincs szüksege egy lusta dögre, akit el kell tartani, es neha szet teszi a labat...
Es igenis megtanultam 1 ev alatt 2 nyelvet es tökeletesitettem az angolomat, mert muszaj volt es mert igaza van a paromnak, nem köteles eltartani engem, nem az anyam/apam es meg lusta sem voltam tanulni, pedig nekem meg annyi segitsegem sem volt, hogy itthon lett volna velem valaki aki beszeli a nyelveket. Magamtol tanultam, csak a könyvek segitettek es a parom a szabadnapjan, de Ö is csak a kiejtesbe.
Lehet ezt igy is, ha akarod... De benned meg az akarat halvany szikraja sincs meg... Ugy hogy menj haza es hagyd elni szerencsetlen fiut egy normalis lany mellett....
Ez neked a normális? hogy takarodjon ha nem ugrik arra amit a párja akar?
Milyen jó, hogy neked jó csicskának maradni xD
Na... Takarodjrol szo sem volt...
Es ugralasrol sem...
Es elmagyaraznad nekem, hogy miert is vagyok en "csicska"?...
Azert mert normalis eletet akarok magamnak?... Azert mert a parom is szeretne, ha normalis eletünk lenne?...
Valoszinüleg nem azert jöttem utana, hogy eltartson, hanem azert mert ketten együtt szeretnenk egy normalis eletet felepiteni. Azert mert csaladi hazban szeretnenk elni Es ehhez az kell, hogy dolgozzak en is, azt meg nyelv tudas nelkül nem igazan lehet...
hat ha emiatt csicska vagyok, akkor igen... De tudod mit inkabb leszek egy szorgos, tanulni akaro csicska, mint egy lusta, semmirekellö....
ma 00:21
ne haragudj, de az ultimátum az nem a takarodj? :D
igen csicska vagy, aki ha a párja nem ad ultimátumot akkor meg se mozdítja magát és bemeséli magának, hogy ezt ő is akarta.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!