Menjek vagy maradjak?
na pont a pedagogiaval fogsz boldogulni:D Mar ne is haragudj, de nem vetted eszre, hogy sorban zarnak be a bolcsodek, ovodak, iskolak?
Tanitoi diplomam van--Angliaban elek
Egyebkent meg aupairkent el tudnal ezzel helyezkedni...ha tudnad a nyelvet...mozdulj at Angliaba, itt van ra kereslet. (childminderkent dolgozhatnal...tobbert, mint otthon)
Németországban igen nagy kereslet lenne ilyenre, de termeszetesen nyelvtudás nélkül semmi esélyed. Mivel igen sok szülönek gond, hogy amig dolgozik, kire hagyja a gyereket, ezért biztos könnyen találhatnál munkát, HA tudod a nyelvet.
(Egy kisgyerekkel hogyan tudsz bármit is csinálni, ha te nem érted öt, ö meg téged?)
Figyelj, szerintem ez a kapcsolat már kifáradt. Különben is 22 éves vagy, 6 éve ugyanaz a hapsi, kiderült hogy mást akartok, hát ideje váltani.
Azt kell tenned ami boldoggá tesz. Ha úgy érzed hogy haza kell jönnöd, gyere, a pasit meg hagyd a fenébe. Ha kint lennél boldog, akkor azt mondanám hogy maradj kint. Mondjuk azért lett volna érdemes tanulni németül, mert itthon is tudnád hasznosítani, mondjuk német óvodában elhelyezkdni... de erről már lecsúsztál. Én is olyan oviba jártam, ahol az óvónéni német verseket tanított nekünk, meg németül adtunk elő kis darabokat anyák napjára. Ettől függetlenül nem tudok németül :) de akkor élveztem, és még most is emlékszem német dalokra. Szóval ez egy plusz lenne, amivel jobban tudnád eladni magad itthon.
Attól, hogy sokan nem találnak itthon munkát néha a keresőn múlik, mert neki nem mindegy milyen munka lesz...
Nekem sose volt protekcióm, bérmunkásként kezdtem 1 éve és úgy dolgoztam, hogy átvett a cég, megvan a havi 120 nettóm és a többi . Itthon is lehet dolgozni ha akarsz, Pest közelébe gyere vissza és akkor több esélyed lesz mint paszulyfalván találni valamit, ha párodnak meg jó kint akkor ennyi. Nem közös a célotok, nincs értelme folytatni. A pénzért nem kell boldogtalannak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!