Menjek vagy maradjak?
15 éves vagyok, a szüleim 4 éve váltak el, de az előtte lévő 3-4 év borzalmas volt. Anyámmal és az "élettársával" élek, de egyszerűen ez a helyzet szörnyű, utálom ezt a palit, munkanélküli, alkoholista, állandóan cigizik, többször megütötte anyámat és állandó a veszekedés, de anyám mégis tűri, nem értem miért, hisz anyának van állása, és ő tartja el ezt a fickót is. A házunk undorító, még ezt hozzá tenném Feltettem neki a kérdést, hogy a pali vagy én mennyek, ÉS MÉG AZT MONDJA, HOGY ALKALMAZKODJAK. Elmehetnék apáékhoz, velük megbeszéltük, szívesen várnak szép ház, apa barátnője, és nagyi, nem cigiznek nem isznak, mindenki dolgozik, még nincs gyerekük sem. Apával néha összekapunk, elég csúnyán és sok idő kell, hogy kibéküljünk, de lehet megérné ezt az áldozatot, viszont én NAGYON SZERETEM ÍGY IS ANYÁT. MIT TEGYEK?
bocsi a regényért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!