Összetörtem! Jogos a kiborulásom? Más is így lenne?
Van egy vőlegényem. Sajnos mostanában nagyon elhanyagol,nem törődik velem,titokban jár szórakozni,hogy ne kelljen magával vinnie.
Most pénteken is volt bulizni,úgy,hogy megsem említette (sajnos bizonyos okok miatt nem élünk együtt).
Ma pedig egy közösségi oldalon megláttam a szórakozóhely party fotóit,ahol a vőlegényem egy másik lányt ölelgetett,táncoltak és a fenekét is fogta a lánynak,aki a nyakába volt borulva. Összetörtem,kiborultam.
Megírtam neki a közösségi oldalon,hogy nem akarom látni többet,és hogy nagyot csalódtam benne!
Túlreagálom? LÁNYOK,NŐK mit tennétek a helyemben? Ebben a szituációban semmi félreérthetetlen nem volt.
Ismét összetörték a szívem...:(
Kedves Kérdező!
A reakciód teljesen érthető és normális. Most valaminek vége szakadt, és ezt gyászolod. De idővel észreveszed az értékesebb embereket és férfiakat, azt, hogy figyelmet, szeretetet kapsz másoktól, és ez a szívedben át fogja venni a bánatod helyét, és újra fel fogsz töltődni pozitív érzésekkel.
22 éves a srác? 22 évesen még szinte gyerekek az emberek, teljesn komolytalan bármiféle eljegyzés-téma egy 22 éves srác szájából. Nem beszélve arról, hogy te idősebb vagy, és a fiúk sokkal tovább maradnak fiatalosak, vagyis mire te már leszállóágban lévő 30-as nő leszel, addig a párod még az aranykorát fogja élni, és megkaphat tizen-huszonéveseket is, akik sokkal vonzóbbak lesznek neki, mint egy harmincas nő.
Tényleg nagyon hasznos lenne az emberismeretedet fejleszteni, és jövővel kapcsolatos reális elképzeléseidet is számba venni, a nők és férfiak természetét megismerni, ez hogy változik az évek során stb. mert iszonyatosakat fogsz csalódni, hogyha így folytatod, és ha kifogsz még egy ilyen idiótát, akkor éveket fogsz vesztegetni, mire ott vagy 30 évesen, amikor már nagyon nehéz lesz számodra vonzó férfit találnod. Nagyon gondold meg, amit írtam. Egy nőnek 30 éves koráig maga a mennyország a társkeresés, utána pedig hirtelen elkezdenek beszűkülni a lehetőségei. Legyél okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!