Összetörtem! Jogos a kiborulásom? Más is így lenne?
Van egy vőlegényem. Sajnos mostanában nagyon elhanyagol,nem törődik velem,titokban jár szórakozni,hogy ne kelljen magával vinnie.
Most pénteken is volt bulizni,úgy,hogy megsem említette (sajnos bizonyos okok miatt nem élünk együtt).
Ma pedig egy közösségi oldalon megláttam a szórakozóhely party fotóit,ahol a vőlegényem egy másik lányt ölelgetett,táncoltak és a fenekét is fogta a lánynak,aki a nyakába volt borulva. Összetörtem,kiborultam.
Megírtam neki a közösségi oldalon,hogy nem akarom látni többet,és hogy nagyot csalódtam benne!
Túlreagálom? LÁNYOK,NŐK mit tennétek a helyemben? Ebben a szituációban semmi félreérthetetlen nem volt.
Ismét összetörték a szívem...:(
Kedves 83%-os!: Minden szavaddal egyetértek! Főleg ez tetszik: "Otthon szomorkodnak a századik csalódás után. És ugyanezt kérdezik amit most te, csak ők a lányokról. A becsületes emberek ugyanezt feltételezik a többiekről, ezért csalódnak sokszor."
Kedves Kérdező!: annyit tudok csak írni, hogy remélem minden megoldódik és jobbra fordul az életed! Konkrét tanácsot most inkább nem merek adni, mert én is szerelmi bánattal küszködöm. (Igaz, én hónapok óta.) Ne haragudj, hogy így is írtam, de nagyon megérintett a téma és a hozzászólások. Minden jót kívánok, drukkolok Neked!
33L
Én is kibuktam volna.
Nyugodj meg! Sírd ki magad, meg add ki magadból a fájdalmat,aztán túl leszel rajta. :)
Lehet hogy még pár csalódást okoz az élet, de ahogy előttem írta az egyik kedves válaszoló: mindenkinek megvan a párja! :)
Te is megfogod találni azt akiben nem fogsz csalódni :)
Jobbat érdemelsz ennél.:)
és ne fogadd vissza, semmi esetre sem!!!!:)
Fel a fejjel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!