Mit tehetnék? Én reagálom túl?
Az anyukám a mai napig azt hiszi, ő 20 éves. Közösségi oldalakon borzalmas képeket oszt meg magáról, mutogatja a hátsóját rajta, úgy szeretne öltözni, ami már nem neki való.
Nincsenek futó kapcsolatai, nem ilyenre kell gondolni, de egyedülálló. Nyilván rossz neki. Egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy már elmúlt 40 és ez már nem az ő stílusa, világa. Számunkra, a gyerekek számára, ez már megalázó és égő.
Hiába mondom neki szépen, csúnyán. Nem érdekli.
Nahát, nekem van ilyen kolléganőm!
Válaszolva a kérdésre, nem tudom. Mond meg neki a véleményed,de nem hiszem, hogy halgatna rád.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom, hogy biztosan nehéz neki. Ezért is nem szeretném bántani őt ezzel, de nehéz megállni és nem is mindig sikerül.
Nyilván azért csinálja, mert látja hogy sokaknak tetszik (belájkolják, írnak alá, bókolnak neki, stb). Egy elrettentő példával akarok érvelni, hátha neked is bejön.
Egyik bnőmnek az anyukája ugyan ezt csinálta és elhatározta hogy leállítja, a feltünősködő anyját.
Több dolgot is alkalmazott ehhez, mert 1 nem járt sikerrel.
1. őrjöngve ment haza az iskolából, és előadott egy sztorit, hogy az osztálytársa anyukáját azért rúgták ki a munkahelyéről, mert bikinis képeket tett fel a facebookra és mert eléggé kivágott ruhás fotókat posztolt és hogy ez a vezetőségnek nem tetszett. Ezen az anyja elgondolkodott.
2. "A zsuzsi már megint rólad beszélt az egész osztály előtt, hogy milyen képeket teszel fel magadról! Rám nem gondolsz, hogy szégyenkeznem kell miattad?" Ekkora már anyuci visszavett...
3. " a Marcsi anyukája nagyon gáz. Állandóan flörtöl a főnökével a facebookon ráadásul olyan képeket tesz fel magáról, hogy az összes pasi lefordul a székről. Undorító!"
Szal, szerintem alkalmazd. Bár ha eddig nem érdekelte a véleményed akkor ezek után se fogja meghatni.
Köszönöm az üzeneted!
Sokat segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!