Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tehetnék apukámmal?

Mi tehetnék apukámmal?

Figyelt kérdés
Senki félre ne értsen, nem vagyok belekeseredve az életembe, nem vagyok depressziós, nem utálom az apukámat! Csak azért írom mert sok ilyen kérdéssel találkoztam! Szóval az a lényeg, hogy úgy beszél velem és nagyimmal, minta kutyával leordít, ha valami nem úgy megy ahogyan szeretné, ma azt is mondta, hogy olyan leszel mint anyád, az se tudja mit hova tesz! És mindenen felhúzza magát! Most voltam vele a Media Markt-ban,egy fickó úgy állt meg, hogy nehezen lehetett tőle elférni, én kikerültem, apukám meg ott vitatkozott vele, hogy hogy nem bír arrébb állni! Ezt ott mindenki szeme láttára! Nagyon szégyeltem magam miatta, és ez már nem az első ilyen eset! 2 hete leültem vele beszélni, de akkor is leordított! (egyébként a szüleim elváltak)Mit tehetnék vele, mert néha nagyon meg tud bántani! Nagyim is hozza be neki a Chipset a szobába, odadobta neki, mert főznie kellett és sietett, ő nem tudta elkapni, és leordította, de úgy, hogy még nagypapám is hallotta a másik szobában! Egyébként nagypapámat is leszokta ordítani! Különben amióta apukámat ismerem, mindig ilyen, de mostmár nagyon rosszul esik!
2012. dec. 8. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet cukros, vérnyomása magas csak még nem tud róla. Vagy csak elege van már abból hogy semmi sem úgy megy ahogy valaha elképzelte.

Nem tudom mennyi idős vagy, de talán az a jó lépés ha meghúzod a határokat. Tudatositsd benne, hogy szereted, de ha még egyszer igy kiabál veled akkor egy darabig nem jössz többé és ez nem ellene szól, hanem a helyzetnek, mert te ilyenkor félsz. Akkor is félsz mikor nem veled hanem a saját szüleivel viselkedik igy és te nem akarsz félni, ez nagyon nyomaszt téged. Te még nem tudsz mindent, nagyon igyekszel hogy jól csináld, de néha fogsz hibázni. Ez van. Ha erre nem tud másképp reagálni csak igy akkor tudjon róla hogy te félve mész hozzá és ezt nem akarhatja.

Ezt mond el neki igy ahogy van.

Iszik idönként (vagy sokszor)?

2012. dec. 8. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, 13 vagyok, és apukám egyáltalán nem iszik!
2012. dec. 8. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmit nem tehetsz, mert megváltozni nem fog. A szülei eltűrik, te is eltűrted eddig neki ezt a viselkedést, hozzá van szokva, hogy minden a feneke alá van téve. Nem hinném, hogy létezik bármi, aminek hatására megváltozna, a legtöbb, amit te magad tehetsz hogy minél hamarabb megpróbálsz a saját lábadra állni, és elköltözni tőle.
2012. dec. 8. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát igen...nehéz ez...de sajnos tényleg nem fog változni...vagy eltűröd,mert mást nem tehetsz,vagy elmész otthonról egy távolabbi suliba,ahol kollégista lehetsz...de lehet ebbe apukád nem menne bele.És a nagyszüleid mit szólnak ehhez az egészhez?
2012. dec. 9. 13:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Különben nem élek apukámmal, de ő a nagyszüleimnél él, és sokat járok oda segíteni nekik!
2012. dec. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!