Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A felesegem Americai szarmazas...

A felesegem Americai szarmazasu 1-holnap mulva fog szulni es fiunk lesz. Ragaszkodik a Make vagy Joe nevhez szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 14:03
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Budapesten elunk
2012. dec. 15. 18:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Te is mondj neki egy-két nevet,amikhez ragaszkodsz.Ugyanúgy a te gyereked is és egy fokkal sincs több köze hozzá,mint neked.
2012. dec. 15. 19:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha nem magyar vagy, de Magyarországon éltek szerintem válassz a te nyelveden egyet es egy angol nevet. Csak azért mert nem a hazátokban éltek nem kell magyar nevet választani, csak, hogy a magyarok könnyebben kiejtsék, mert az a ti kultúrátok része, a származásotok egy szelete. Csak ebben az esetben olyan név legyen, ami tartalmazza a magyar abc betűit és könnyebb kiejteni. Én USA-ban élek, de ha lesz gyerek olyan nevet adok neki, ami a magyarban is meg van és könnyű kiejteni angolul is. Én Veronika vagyok, mindenki a mexikóiaktól, a franciákon, amerikaiakon át mindenki ismeri ezt a nevet, mert bibliai eredetű.
2012. dec. 15. 21:07
 24/25 anonim ***** válasza:
Mivel ennyi sokféle nép keveredik a családotokban, ráadásul egy harmadik országban laktok, szerintem valamilyen nemzetközi nevet adjatok, ami minden nyelven letezik (sajnos marokkoi nevekben nem vagyok otthon, de biztos ott is hasznalatos vmilyen ismertebb nev): Mark, Adam, Alex stb...
2012. dec. 17. 10:45
 25/25 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:DD
2012. dec. 17. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!