A felesegem Americai szarmazasu 1-holnap mulva fog szulni es fiunk lesz. Ragaszkodik a Make vagy Joe nevhez szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 14:03
11/25 anonim válasza:
Ha Make lesz a neve mi lesz a gyerekre tetováltatva? Made in China? :)
12/25 anonim válasza:
Én meg magyar származású vagyok és a férjem nemzetiségéhez kötődö nevet választottam,abban az országban.
Te vagy a férfi,Magyarországon éltek,számomra így egy magyar név (vagy univerzális) volna a megfelelő választás.Nem értem,hogy sok nő miért ragaszkodik mindenáron ahhoz,hogy látszódjon a gyerek nevében a származása.
13/25 anonim válasza:
Köss vele alkut, hogy legyen egy amerikai neve, és egy olyan, ami mind a két nyelvben (kb) ugyanúgy van.
14/25 anonim válasza:
Ha egy valamit a nő el akar érni, el is éri. Nyugodjál bele a dologba. Gondolj bele, ha kínai lenne...
15/25 anonim válasza:
Legyen Fészbúk... az elég nemzetközi.
16/25 anonim válasza:
szerintem a ti dolgotok. de ha mindenképp ragaszkodik az amerikai névhez, én tuti olyat adnék, ami mindkét nyelvben létezik, mert odakint a magyar nevekkel sz.rakodnak, idehaza meg szimplán nagyzolásnak fogják felfogni bizonyos rétegek.
17/25 anonim válasza:
Americai...hát ezen besz@rtam:DDD
18/25 anonim válasza:
Szerintem olyat lenne jó, amit mindkét országban ki tudnak ejteni magyarázkodás nélkül. Melyik országban fogtok élni?
19/25 anonim válasza:
Szerintünk mi? Elég hulye kérdés....Először is hol éltek? Hajlandó valami kompromisszumra,mondjuk hogy két neve legyen? Pl. Mike Daniel,vagy David Joe,vagy mittudomén? Te mit szeretnél? Nem tudtok megegyezni sehogy?
20/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Magyar Marokkoi szarmazasu vagyok...
2012. dec. 15. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!