Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan nincs, hogy ne mutassam...

Olyan nincs, hogy ne mutassam be a barátomnak a családomat?

Figyelt kérdés
Mindenképpen elkerülhetetlen ? Rossz viszonyban vagyok a családommal. Akkor is be kell mutatnom őket majd neki ? Ha például, netán komolyabbra fordulna a dolog köztünk.....
2012. dec. 14. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem hallottam, hogy törvény szabályozná, hogy a pasit be KELL mutatni otthon.
2012. dec. 14. 19:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Viszont, szerintem elkerülhetetlen, mi van, ha kiváncsi az anyámra, vagy /és a bátyámra. A helyzet az, hogy csak szétaláznának előtte engem.... Ettől félek.
2012. dec. 14. 19:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól félsz, hogy "szétaláznak", akkor nagyon rossz kapcsolatban élsz.

SZERINTED mit számít a családod vélemény és viselkedése a pasinak, ha szeret téged, és tudja, hogy TE milyen vagy? Ha a családod bármilyen megnyilvánulása fontosabb neki, mint amilyennek megismert, vagy összezavarja, akkor sajna nem szeret téged, ez van.

Mondani sokmindent lehet, a szeretetnek az a fokmérője, hogy mersz-e önmagad lenni a párod előtt. Ha igen, mert biztos vagy benne, hogy elfogad olyannak, amilyen vagy, akkor minden oké. Ha egy pillanatra is megfordul a fejedben, hogy valami nem tetszene neki - az azt jelenti, hogy meg kell játszanod magad.

2012. dec. 14. 19:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha kíváncsi megmondod, hogy nem szeretnéd. Ha erősködik, megkérdezed miért ilyen fontos. Szerintem egyáltalán nem kötelező.
2012. dec. 14. 19:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmondod, h barom családod van akkor nem fog evvel foglalkozni. Én is ettől féltem, mikor bemutattam a szüleimnek a barátomat. Elmondtam neki, h ez és ez van, ha úgy gondolja, h nem akar bejönni akkor ne jöjjön, de ne ehhez viszonyítson. (Kicsit úgy nézett ki a lakás, mint a TV-ben a gyűjtögetőké, de sajna nem látják be, h azok a szüleim sajna). velem maradt ez nem ingatta meg. 4 éve együtt és másfél éve vagyunk együtt.

26/N

2012. dec. 14. 19:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Még nem élek kapcsolatban senkivel, csak előre elmélkedek. Sajnos, az én családom ilyen. Ha meglátnák hogy boldog vagyok egy pasival, első adandó alkalommal lehordanának előtte. Főleg a bátyám. Meg se birna állni...., gyűlöli, hogyha boldognak lát. El fog rontani mindent, amit elérek valakinél....
2012. dec. 14. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek szépen, ha már valakivel komolyabbra fordulnak a dolgok akkor azzal papíron őszinte vagy...szóval simán elmondod az aggályaidat és ha ennek ellenére is szeretné ,akkor megtapasztalja, hogy miről beszéltél és majd többet nem szeretné.
2012. dec. 14. 19:42
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Semmit nem lehet "elérni" egy pasinál. Max. annyit, hogy megd*jon, de erőszakkal nem lehet megtartani. Úgyhogy nem is lehet tönkretenni semmit, emiatt nem kell aggódnod. Sokkal inkább aggasztó, amit gondolsz egy kapcsolat működéséről.

Azt kéne megérteni, hogy ha egy pasi belédszeret, akkor nem fogja befolyásolni semmi. Ha befolyásolja, ott nem az a hibás, aki "tönkreteszi", hanem a pasi, aki nem szeret. Ennyi.

2012. dec. 14. 19:43
 9/15 anonim ***** válasza:

Olvasd csak figyelmesen az előző válaszokat! Nem a barátodnak mutatod be a családodat,hanem fordítva.

A családodnak a barátodat.És illik bemutatni.Lesz,akinek tetszeni fog,és lesz ,akinek nem. De ha ez befolyásolja a kapcsolatotokat,akkor nem Ő az igazi barátod.

Mindenki fél az elsőtől,és ha túl van rajta,akkor jön rá,hogy nem is volt vészes,legalább tudják,hogy kivel vagy.

2012. dec. 14. 19:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy, hogy ezen töröd a fejed?
2012. dec. 14. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!