Ha csak egyedül szeretek aludni, mi lesz, ha egyszer férjhezmegyek? Van még valaki így ezzel?
Ki pontozott le mindenkit és miért?
Nekem volt egy ilyen barátom. :-)
Én mindig kismacival, vagy a kutyánkkal aludtam. Ő meg egyedül szeretett. Megvárta míg elalszom, aztán odébb gurított és ő is odébb gurult a másik oldalra. Éjszaka aztán hiába kerestem nem tudatosan. Mindig arréb ment. Reggel arra ébredtem, hogy a másik oldalamon fekszik. Őszintén szólva, engem marhára idegesített.
A mostani párommal annyira egymásba bújva alszunk, hogy sokszor úgykell odébb tuszkolnunk egymást, ha fordulni akarunk. Tőle néha énmszoktam "menekülni" mert nagyon sok testhőt ad le. Akkor gurur utánam. :-) Vissza görgetem a helyére,
Ki pontozott le mindenkit és miért?
Nekem volt egy ilyen barátom. :-)
Én mindig kismacival, vagy a kutyánkkal aludtam. Ő meg egyedül szeretett. Megvárta míg elalszom, aztán odébb gurított és ő is odébb gurult a másik oldalra. Éjszaka aztán hiába kerestem nem tudatosan. Mindig arréb ment. Reggel arra ébredtem, hogy a másik oldalamon fekszik. Őszintén szólva, engem marhára idegesített.
A mostani párommal annyira egymásba bújva alszunk, hogy sokszor úgykell odébb tuszkolnunk egymást, ha fordulni akarunk. Tőle néha énmszoktam "menekülni" mert nagyon sok testhőt ad le. Akkor gurur utánam. :-) Vissza görgetem a helyére, megvárom míg már.nem lesz melegem és akkor megint hozzá bújok.
Anyámék is összebújva alszanak. Pedig apám úgymond üvöltve horkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!