Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a pszihopata...

Mit csináljak a pszihopata apámmal?

Figyelt kérdés
Apám egy pszihopata állat. anyámat hideg vérrel nen egyszer véresre verte. egyszer azért mert a szendvicsbe sonkát rakott parizer helyett.. utána oda ment anyámhoz nem hogy bocsánatot kért volna azt mondta "te hibád.." tavaly karácsonykor a saját testvérét majdnem megverte egész család zokogva kônyôrgôtt neki hogy haggya abba... már egyszer (olyan fél éve) tettem fel egy kérdést apámról ott olyan válaszokat kaptam hogy elnézik apámnak hisz ô keresi a pénz,ô dolgozik gyárba..anyám tuti nemfogja elhagyni 2okból 1:nincs pénzünk 2: apám utánunk jônne és mindenkit kinyírna. nem kérek olyan kommenteket hogy "bírd ki amíg 18 leszel" "próbáld elkerülni" kort nem írok mert azzal jônnétek hogy csak tini vagyok felfujom a dolgokat.. na majd ha vègignèzed ahogy apàd kèssel neki ront anyàdnak akkor mond hogy felfujom a dolgokat.. L
2012. dec. 12. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A következő ien verés után rögtön elmentek feljelenteni ja de ha nincs pénz akkor beadni a válópert és távoltartást kérni. Mivel anyád nevén van el is adhatjátok. Ha támogatnak anyai nagyszüleid akk oda meneküljetek vagy ha ténleg utánatok menne akkor valami albérletbe.

Kereshetsz egy erős pasit aki felveszi apáddal a kesztyüt.

2012. dec. 12. 22:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Anya szülei rokkantak 5en laknak egy 1.5 szobás lakásba. apám szülei tudnának segítni de ôk is félnek a saját fiuktól ..
2012. dec. 13. 07:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindenre van megoldás,csak akarni kell.Itt csak az a baj,hogy anyukád kezében van a döntés és rajta kívül ezt senki sem tudja megoldani.Úgyhogy őt kell meggyőznöd,hogy lépje meg.Én a helyében beadnám a válópert,távoltartásit kérnék,fel is jelenteném,hogyha van rá bizonyíték,hogy megverte és elmennék egy pici lakásba.Még a teljesen csóró,nincstelen ismerőseim is feltalálták magukat ilyen téren,ahol egy ember tartott el hármat,szóval sok sikert.Amúgy átérzem a helyzeted,az én apám is ilyen féreg,de sajnos anyám szereti ezt a férget,van gusztusa hozzá,egészségére.Én meg már nagykorú vagyok.
2012. dec. 13. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyelj én nem értek ilyen dolgokhoz,de ez már tényleg súlyos...Ha nem lát téged vagy nem vagy apád közelébe,a rendőrséget hívd fel és ... Gondolom anyád se szereti őt,ha ilyeneket csinál,úgyhogy ő se bánja meg,ha nem lesz a közelében egy 'vadállat' .(már bocs hogy ilyet mondok de erre nincs más szó..)

De előtte anyud keressen munkát ha még nincs,mert ha a sitten végezné apád,valamiből meg kell élni...

És tényleg nagyon messze legyél te is és anyád is meg mindenki aki egy házban lakik apáddal,mert ha te felhívod a rendőrséget,lehet hogy meghallja,és szétver mielőtt bármit is mondanál a telefonba....

Lehet hogy nem mered felhívni a rendőrséget ez ügybe,de vagy a sitten lesz vagy az őrületbe kerget mindenkit a házba és mindenkit szétver..Neked se lesz társadalmi életed,és nem lehetsz szabad.

2012. dec. 27. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!