Apám egy pszihopata állat. anyámat hideg vérrel nen egyszer véresre verte. egyszer azért mert a szendvicsbe sonkát rakott parizer helyett.. utána oda ment anyámhoz nem hogy bocsánatot kért volna azt mondta "te hibád.." tavaly karácsonykor a saját testvérét majdnem megverte egész család zokogva kônyôrgôtt neki hogy haggya abba... már egyszer (olyan fél éve) tettem fel egy kérdést apámról ott olyan válaszokat kaptam hogy elnézik apámnak hisz ô keresi a pénz,ô dolgozik gyárba..anyám tuti nemfogja elhagyni 2okból 1:nincs pénzünk 2: apám utánunk jônne és mindenkit kinyírna. nem kérek olyan kommenteket hogy "bírd ki amíg 18 leszel" "próbáld elkerülni" kort nem írok mert azzal jônnétek hogy csak tini vagyok felfujom a dolgokat.. na majd ha vègignèzed ahogy apàd kèssel neki ront anyàdnak akkor mond hogy felfujom a dolgokat.. L
Megértelek téged, de mi innen milyen tanáccsal tudnánk megváltoztatni ezt a helyzetet?
Csak azt tudom írni, hogy bírd ki amyig 18 leszel, aztán husss....
Anyukádat is sajnálom, de mindenki felelősséggel tartozik a saját döntéseiért. Ő apádat választotta, és ezt az életet.
2012. dec. 12. 22:00
2/14 anonim válasza:
Anyukád nem dolgozik? A lakás amiben laktok kinek a tulajdona? Anyukád szülei, testvére nem tudnak segíteni, hogy el tudjatok költözni? Egyébként anyukádnak kellene lépnie. (elköltözés, rendőrségi feljelentés)
2012. dec. 12. 22:02
3/14 anonim válasza:
Ha tombol, hívd a rendőrséget! Fordulhatsz a gyámügyhöz, segítséget kérhetsz az iskolában is.
2012. dec. 12. 22:04
4/14 anonim válasza:
Csak anyukádon múlik, hogy ő hogy dönt és ha ő kitart mellette, akkor te nem tehetsz érte semmit. Sajnos sok nő van, akivel ez a helyzet és a pénz meg a félelem miatt nem tudja otthagyni a másikat, de csak ők maguk dönthetnek ilyen helyzetben.
2012. dec. 12. 22:08
5/14 A kérdező kommentje:
Anyám dolgozik de nagyon keveset keres.. a rokonok is nagyon szegények fôleg hogy 200 km-rre laknak tôlünk. a ház anya nevém van de apa fizetésébôl fizetjük a rezsivel együtt anyám keresete a kajára megy el
2012. dec. 12. 22:09
6/14 anonim válasza:
Ez anyukádon múlik, te tényleg csak annyit tehetsz, hogy 18 éves korodban lelépsz. Nincs olyan, hogy nincs hova. Van. Nehéz, meg minden, de csak anyukádon múlik. Szomszédom egy szobát bérelt először 2 gyerekkel ment oda. Nem ideális, tudom, de minden jobb, mint egy agresszív pasassal. Főleg ha anyukád nevén van a ház. Nem tudom hány éves vagy, te is kereshetsz diákmunkát. Valamit valamiért.
2012. dec. 12. 22:16
7/14 anonim válasza:
Anyukáddal együtt kell ott hagyni, hívni a rendőrséget, bíróságon tanúskodni, és amíg tart a procedúra addig rokonoknál lakni. Legalábbis én ezt csinálnám.
2012. dec. 12. 22:20
8/14 anonim válasza:
Én teljesen átérzem a helyzeted, nálunk ugyanez volt, csak nekem nevelőapám volt a pszichopata, szóval talán még rosszabb is volt a helyzet.
Én először rokonoknál laktam kevés ideig, majd 18 évesen magam mögött hagytam mindent.
Neked nincs valami rokon, családtag, aki magához venne? Azért nem nézheti az összes rokon tétlenül, ahogy egy gyerek veszélyeztetve van.
2012. dec. 12. 22:25
9/14 anonim válasza:
te hany eves vagy? nem kell megvarnod mig 18 leszel, mar 16 evesen is talalhatsz munkat.
sajnos ez egy nagyon szomoru dolog, de ehhez 2 ember kell ami otthon tortenik nalatok. apukad egy vadallat, de anyukad meg partner ehhez. ha nem vagy meg 18 es ezek szerint nem vagy, kerhetsz hivatalos segitseget hogy eljohess otthonrol vagy pedig elmesz dolgozni, osszegyujtesz egy kis penzt es elhuzol alberletbe.
2012. dec. 12. 22:33
10/14 anonim válasza:
Vannak hivatalok, akikhez fordulhatsz (fent már írták őket). Illetve rokonokhoz menni, amíg a dolog tart. Kérdés, hogy ha megléped, akkor elszabadul-e a pokol, és a rendőrség majd megvéd-e téged. Illetve ha nem csinálsz semmit, akkor faterodnak mikor jár el úgy a keze, hogy édesanyád maradandó sérülést szenved. Nagyon nehéz helyzetben vagy, én megpróbálnék akár az iskolában akár máshol érdeklődni, hogy milyen lehetőségeitek vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!