Mit csináljak apámmal?
Apámnak elég liberális nézetei vannak, viszont ma egy romákkal kapcsolatos kérdésben elég elítélően beszéltem ezekről a mocskokról, ami miatt apámmal összevesztünk, amikor meg mondtam, hogy igen, rasszista vagyok, akkora pofont leküldött nekem, hogy szó szerint a fal adta a másikat. Amikor meg mondtam, hogy az utcán nem a magyarok szólogatnak be nekem, hogy "húú de megbasználak", az iskolában nem magyarok lopták el a pulóveremet, nem magyarok szoktak velem erőszakoskodni, nem magyarok lopnak anyám boltjából, akkor meg folytatta az ordibálást, hogy egy hazug senkiházi vagyok, ő nem ilyennek nevelt, szégyell engem és utál. Miért nem képes felfogni, hogy nem azért vagyok rasszista, mert én ezt kitaláltam, hogy holnap az leszek, hanem mert azt látom az utcán, hogy ezek a férgek mit csinálnak? És miért kell azért megverni, mert más a véleményem neki? Még most is sajog az arcomnak az a része, ami a falnak csapódott..
Bocsánat az indulatos kifejezésekért, de még mindig nem bírtam abbahagyni a sírást..
Utolsó: mégis mi a francért találnék ki ilyet? Főleg egy névtelen oldalra.
Az egyik válaszoló kérdezte, hogy roma-e. Isten ments, hogy roma legyen, inkább lelőném magam akkor..
Többiek: valószínűnek tartom, hogy nincs tapasztalata velük, ezért van nála ez a roma-pártiság. Folyamatosan azt hangoztatta, hogy vannak roma ismerősei és azok nem ilyenek. Az oké, hogy a kb. 10 roma ismerőse nem ilyen, nekem is van félig roma barátnőm (aki megjegyzem, ugyanazokat a nézeteket vallja ilyen téren mint én, és fél a cigányoktól), de nekem nem azzal a néhány normálissal van bajom, hanem a 90-95%-ukkal.
Anyukám amúgy 9-kor ért haza munkából, én meg 10 után szülinapról, elmondtam anyámnak, valószínűleg holnap lecseszi apámat, de mire hazaértem, már aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!