Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hétköznapi (tucat) fiú...

Nem hétköznapi (tucat) fiú neveket keresek, amik azért vállalhatók is. Ötletek?

Figyelt kérdés
Szóval ilyen Bence, Tamás, Dávid, Dani nem kell...
2012. dec. 12. 15:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
56%

Ármin, Zalán, Krisztián.

Nekem még tetszik a Ruben meg a Dominik, de ezek miatt le szoktak hurrogni általában.

Nehéz a fiúnevekkel, nekünk is, lánynév van sok, de fiúból valahogy egyikse az igazi.

2012. dec. 12. 19:15
 32/35 anonim ***** válasza:
58%
szerintem nincs semmi gond az Olivér névvel, nekem nagyon tetszik. aztán még pl. Kristóf, Simon, Ábel, Csongor, Illés, Mór, ezek is tök normális nevek de nem gyakoriak. de az abszolút kedvenc fiúnevem az Etele, az olyan szép név és mégse hívnak úgy szinte senkit.
2012. dec. 12. 20:46
 33/35 anonim ***** válasza:
39%
Csongor gyönyörű név, ha egyszer fiam születik akkor biztos, hogy azt a nevet kapja. De nekem még tetszik az Örkény is.
2012. dec. 12. 23:08
 34/35 anonim ***** válasza:
72%
most azt árulja már el nekem valaki, hogy ezeket a válaszokat MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK KELL LEPONTOZNI????????????
2012. dec. 13. 01:28
 35/35 anonim ***** válasza:
73%
Bálint.
2012. dec. 13. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!