Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy 3 évvel szakítá...

Normális, hogy 3 évvel szakítás után sem töröltem az exbarátnőm erotikus képeit?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok rá... nem meztelen képek, mielőtt arra gondoltok.
2012. dec. 11. 15:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz, de gondolom szerinted is, ha feltetted a kérdést. Mondjuk attól is függ milyen gyakran nézegeted, és hogy azóta van-e barátnőd.
2012. dec. 11. 20:52
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz. Én direkt ezért nem is engedem a barátomnak, hogy ilyen helyzetben fényképezzen, mert tudom, hogy akkor sem törölné ki, ha netán szakítanánk. Őszintén szólva én egyáltalán nem örülnék ha az exem az erotikus képeimre verné a farkát, főleg ha haragban váltunk el.
2012. dec. 11. 21:15
 23/30 anonim ***** válasza:

Én örülnék az azt jelenti hogy tényleg kötődött hozzám még ha csak testileg is....

Sőt erősen imponálna....

2012. dec. 11. 21:33
 24/30 A kérdező kommentje:
Békében váltunk el, mai napig hiányzik, de elfogadom, hogy ez van, neki is van más és már nekem is. De azért hiányzik az a sok élmény amit együtt töltöttünk el.
2012. dec. 11. 21:49
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, hogy képeid vannak róla, hanem azzal, hogy még szerelmes vagy belé :) Vagyis az sem baj, csak akkor minek van kapcsolatod? vagyis lehet futó, vagy laza kapcsolatod, de komoly minek? úgyis ott fogod hagyni, és még meg is bántod a jelenlegit. Keress másik csajt, aki elfeledteti veled a régit, akibe belezúgsz, és máris nem fog problémát jelenteni az ex képe.
2012. dec. 11. 22:19
 26/30 anonim ***** válasza:
Kis csacsika, oly átlátszó vagy:DD Én meg bőszen mosolygok-rajtad.
2012. dec. 11. 22:21
 27/30 anonim ***** válasza:
10%

""Azért a rosszul sikerült kapcsolatokról máshogy is lehet beszélni, minthogy "semmirevaló múlt", és hogy "ezerszer többet érsz, mint akikkel dolgom volt". Bele tudok gondolni, de nem lehetettek olyan rossz emberek, ha valahogy mégis kapcsolat lett belőle. És az alapvető emberi tisztelet ettől még jár, még ha neked öröm is hallani, hogy pocskondiázza az exeket. "

Mik ezek a szar szövegek, hogy alapvető emberi tisztelet? Meg úgy gondolok a múltamra ahogy akarok. Vegyük pl az előző kapcsolatomat, csak sodródtam a dolgokkal, a csajjal megismerkedtem egy buliban találkozgattunk ő nagyon nyomult, járni akart, belementem mert miért ne, jó dolog is kisülhet belőle. Normális barátként viselkedtem, figyelmes voltam meg minden, de ő mégis rendszeresen a háttérbe szorított és más pasi felé kacsingatott mert alapból ribanc fajta volt, jaaaaaaaaa bocs nincs is alapból ribanc fajta hisz emberi tisztesség van meg szeretet és béke. Az ilyennek mióta jár a tisztelet? Miért járna? Mert párszor nevetgéltünk egy jót?! Elenyésző momentumok... Nyissátok már ki a szemeiteket és ébredjetek fel.

A barátnőm szánalmas libázását meg fejezzétek be, mert 1000-szer többet ér mint a sok hálátlan senki nő akik manapság vannak...

A mi kapcsolatunk meg, nem egy üres semmi, ahol csak néha van egy közös program mert azért csak egy pár vagyunk, semmit nem tudunk a másikról és max 1 sms vagy hívás egy nap mert nem vagyunk összenőve. Nah az ilyen kapcsolatban élők érthető, hogy nem látnak bele és tisztelik az exeket, ugyanis kb annyi közük volt egymáshoz mint egy jó szomszédhoz...."

2012. dec. 11. 22:28
 28/30 anonim ***** válasza:

Madách színház felvételt hirdet, bátran jelentkezz rá, kedves kérdező :DDD Nincs te neked semmiféle normális kapcsolatod tök egyértelmű, és nem pasi vagy, hanem nő, egy féltékeny idegileg problémás nő.Aki már nem tudja kinjában mit tegyen. Tömören.

Jobbulást:D

2012. dec. 12. 05:49
 29/30 anonim ***** válasza:

ToriRenton meg a "barátja"... Szànalom, nem is fejtegetem, de úgy gáz, ahogy van:-D

5 éve történt, kezdett alakulni a dolog egy sráccal, de az exem közbeszólt, és őt választottam.

A srácnak rögtön lett barátnője, beszélgettünk. Lenyomott hasonló szöveget, megtalálta az igazit, az eddigi kapcsolatok, lànyok a sz.ros nyomába nem érnek a mostaninak. Mondom, majd elmúlik xD

Erre nekem esik, milyen rosszindulatú vagyok, és ők sose szakítanak, ez az örök szerelem... Meg ne a pasimból induljak ki...

(Srác most fog nősülni, minő furcsa véletlen lehet, hogy NEM a fent említett leányka a szerencsés...:-D)

Nekem nem hagyták el ilyen nagy szavak a számat, nem taposom a semmibe a múltam... Akkor 1 évre rá újra szètmentünk mi is. Ami utána következett fél év, minden napjára emlékszem, nem veszem semmibe... Sose fogom. De megint egymás mellett kötöttünk ki, lassan 10 éve kezdődött, voltak ugye szünetek... De annak a majomnak úgy odatolnám ezt, ennyit az ő örök szerelméről, meg hogy én miből indulok ki:-D

Mondani mindent lehet...:-)

2012. dec. 12. 10:19
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha még mindig ragaszkodsz érzelmileg az exedhez, és netán változtatni szeretnél ezen, akkor szerintem vagy töröld a képeket, vagy ments le egy cd-re, amit majd elő tudsz venni és szép emlékként fogsz rá visszagondolni. Ha jelenleg van párod, akkor én is csak azt tudom mondani, hogy valahogy tűntesd el a képeket, mert nem hiszem, hogy jól esne neki, ha tudná, hogy még mindig minden nap a az exed képeit bámulod..Nekem is volt egy 3,5 éves kapcsolatom, a páromat ugyan nem zavarták a képek a laptopomon,(azaz sosem tette szóvá), de tudom, hogy illetlenség a másik személyre nézve, így kiírtam egy cd-re és eltettem.
2012. dec. 12. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!