Normális, hogy 3 évvel szakítás után sem töröltem az exbarátnőm erotikus képeit?
""- Belegondoltál már abba, hogy esetleg egyszer a következő barátnőjét is ezzel nyugtatja?
Mindenesetre eléggé szomorú, ha valaki így beszél egy volt kapcsolatáról."
Én vagyok ToriRenton barátja. Nem tudom miért akkora probléma, ha így beszélek befuccsolt és rossz kapcsolatokról. Bánom őket, nem hiányoznak a jó pillanatok sem ugyanis barátnőmmel olyan kapcsolatunk van amit elképzelni sem tudtam. Nem ismersz minket, fogalmad sincs a kapcsolatunkról, én a helyedben csendben maradnék."
gondolom ő is elmondhatja a véleményét a dologról. :D...
12
Szerintem a kérdezőnek a regje az is.
Gondolom nem azt a válaszokat kapta amiket várt:)
nem cipeltem ide. :D csak mutattam neki a kérdést és ő is akart reagálni, ennyi.
nem a kérdező vagyok amúgy. én leírtam a saját véleményem, belém kötött valaki, ezért vagyok csak még itt :) nem nagyon érdekel más mit kezd a kapcsolatával, de itt emberek véleményére kíváncsiak a kérdezők, nem hiszem, hogy akkora baj lenne, hogy leírom a sajátom. szerintem nem én vagyok gyerekes :)
"Nem tudom miért akkora probléma, ha így beszélek befuccsolt és rossz kapcsolatokról."
- Azért, mert ez vissszataszítóbb még annál is, hogy ha erotikus képeket őrizgetnél a volt barátnődről, hogy néha csorgasd rá a nyálad. Azzal még legalább valami jót elismersz a kapcsolatból, de így a saját múltadat tagadod meg.
1. ne csorgassa néha az exére a nyálát ha már van új barátnője :) jó, lehet ez mást nem zavar, engem igen. az oké, hogy modellek meg színésznők, de volt barátnő? nevetséges....
2. tudod van olyan kapcsolat amiben nem voltak jó dolgok :) nem 'a saját múltja megtagadása' ha elismeri, hogy nem volt jó és nem érdemes őrizgetni a dolgokat belőle. én se tagadom le, hogy kikkel jártam, de amelyik kapcsolatban nem volt sok jó dolog arról minek emlékeket őrizni? :)...
persze nem hibáztatlak, valószínűleg nem tudsz ezekbe belegondolni, azért írsz ilyeneket..
Azért a rosszul sikerült kapcsolatokról máshogy is lehet beszélni, minthogy "semmirevaló múlt", és hogy "ezerszer többet érsz, mint akikkel dolgom volt". Bele tudok gondolni, de nem lehetettek olyan rossz emberek, ha valahogy mégis kapcsolat lett belőle. És az alapvető emberi tisztelet ettől még jár, még ha neked öröm is hallani, hogy pocskondiázza az exeket.
És nem írtam, hogy nyugodtan csorgassa a nyálát az exére.
persze, abból is lehet kapcsolat, hogy a másik fél nagyon szeretné, te belemész, hátha lesz valami aztán mégis téged csalnak meg. hoppá! nem pocskondiázásról van szó...
mindegy, én csak a kérdésre válaszoltam, persze itt megint nem bírják ki az emberek, hogy ne kötekedjenek :) értelmetlen erről vitázni nem ismertek se engem, se a barátomat se az előző kapcsolatainkat...
ToriRenton te olyan szánalmas vagy,hogy csak na....
Kérdezőnek: Szerintem nem gáz, ha még megvannak,de ha lesz barátnőd vagy ha már van és használja a gépedet,akkor szerintem azért rejtsd el. Biztos rosszul esne neki.
Húú tipikus házi liba vagy?
Hát tényleg 1000 jobb lesz nálad a következő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!