Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történetem a következő:...

Történetem a következő: tudnátok véleményt adni róla?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, sokáig együtt voltunk ( 3 év) nagyon szerettük egymást, de sokat bántottuk egymást. Se veled se nélküled kapcsolat volt. A végén meg is csalt. Engem eldobott, otthagyott, összejött azzal a lánnyal akivel megcsalt. Holott nekem mindig azt mondta, ő nem akar most kapcsolatot, egyedül akar lenni, stb. Erre azzal a lánnyal kb. egy hónap után összeköltözött, vagyis beköltöztette a helyemre, ahol együtt éltünk.

Ez nekem eléggé váratlanul jött, hiszen azt éreztem, hogy újrakezdhetjük az egészet, és új alapokra helyezve a dolgot, megpróbáljuk, mert szeretjük egymást. Ezek után ő csak úgy otthagyott. Többé nem válaszolt az üzeneteimre, kértem, találkozzunk, magyarázatot várok, így én nem tudom lezárni magamban, válaszokat kérek, miért tette ezt. Ő nem válaszolt élte a kis világát. Én meg szenvedtem.

Aztán teltek a hónapok és néha összefutottunk egy-egy szórakozóhelyen, ahol soha nem köszöntünk egymásnak, de valamiért úgy éreztem a kapocs még megvan köztünk. Mindketten zavarba jöttünk ha a másik mellénk állt, nem néztünk egymás szemébe soha. Az én tekintetemet mindig vonzotta, és néha ránéztem, ő is nézett engem. De soha nem beszéltünk. Aztán megismerkedtem egy fiúval, akit ő is ismer. És kicsit beleszerettem.

két hónapot együtt töltöttünk. boldog voltam, a régit kezdtem elfelejteni. hallottam,hogy a régit megcsalta a lány,akivel engem megcsalt. sajnáltam. hallottam hogy szenved. az új nekem kezdett agresszív lenni. fojtogatott,nem volt rendes, féltem tőle. és már nagyon ki akartam dobni. aztán a régivel közös barátunknak elmeséltem a helyzetet,ő persze továbbította a réginek,aki azt üzente nekem hogy hagyjam ott azonnal,és hogy nyugodjak meg,fogunk hamarosan beszélni. és ha mégegyszer bántani fog, akkor vele gyűlik meg a baja.

Túl sokat gondolnék bele???

2012. nov. 26. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztosan igen. Természetes, hogy együtt töltött évek után van egy kapocs köztetek. Az is, hogy a helyzetedre így reagál. De ne képzelj bele olyasmit, ami nincs, mert nagy csalódás lehet. Persze nem kizárt, hogy meggondolta és visszamenne hozzád. De kicsi rá az esély.
2012. nov. 26. 09:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
De ha vissza is menne, szerintem az lenne a legrosszabb. Az egészet úgy ahogy van be kéne fejezni, mert ahgoy írtad, 3 év alatt is olyan volt a kapcsolatotok, hogy se veled, se néküled. Most miért változna meg? Lehet egy-két hónapig még az új élmény miatt jobb lenne, de aztán úgyis úgyanúgy folytatódna. Maximum annyira lenne jó találkoznotok, ha még mindig nem bírtad magadban lezárni, hogy átbeszéjétek.de tényleg csak azért, hogy le tudjátok zárni és nem újra kezdeni.
2012. nov. 26. 09:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Elszúrtátok a kapcsolatotokat, de kötődik még hozzád. Ha akarod, helyre lehetne hozni. Hasonló helyzetben vagyok, ezért tapasztalatból mondom.
2012. nov. 26. 10:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Igen, ezt tudom... túl fiatalok voltunk, nekem első kapcsolat, nem tudtam mit hogyan kell, idióták voltunk, sokat fogyasztottunk illegális szereket, ezért teljesen hülyeségeket csináltunk!:(((
2012. nov. 26. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne vádold magad és őt sem! Mindenki követ el hibát. Tisztázzátok egymással, hogy mit akartok, beszéljétek meg alaposan a múlt sérelmeit. De csak akkor kezdjétek újra, ha mindketten megváltoztatok, ha tényleg nagyon akarjátok, és tudtok majd tiszta lappal indulni. Tehát ha nem vetitek egymás szemére a múltat.
2012. nov. 26. 10:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Ő megváltozott. Olyan lett, mint amilyet mindig szerettem volna, és kértem tőle.... Én hiába küzdöttem érte, csak akkor jött rá, amikor már engem elveszített. Szeretném ha tudnánk legalább csak beszélni! ha már mást nem....
2012. nov. 26. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát hajrá:)
2012. nov. 26. 10:43
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. nov. 26. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik pasi sem rendes ezek közül.
2012. nov. 26. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Szóval mindannyian drogoztatok, az egyik exed csalt, a mostani bántalmaz. Jól benne vagy a pácban. Teljes baráti kör, párkapcsolat és társaságcserével még kikeveredhetsz ebből, máshogy aligha. A bántalmazót minimum ott kell hagyni (ha nem akarsz feljelentéssel bíbelődni), és valami teljesen új közegben kéne keresgélned, mert annyira éretlen lehetsz, hogy ha maradsz a megszokott bandában, akkor csak újabb és újabb rossz választásokkal fogsz kínlódni...
2012. nov. 26. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!