Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Történetem a következő:...

Történetem a következő: tudnátok véleményt adni róla?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, sokáig együtt voltunk ( 3 év) nagyon szerettük egymást, de sokat bántottuk egymást. Se veled se nélküled kapcsolat volt. A végén meg is csalt. Engem eldobott, otthagyott, összejött azzal a lánnyal akivel megcsalt. Holott nekem mindig azt mondta, ő nem akar most kapcsolatot, egyedül akar lenni, stb. Erre azzal a lánnyal kb. egy hónap után összeköltözött, vagyis beköltöztette a helyemre, ahol együtt éltünk.

Ez nekem eléggé váratlanul jött, hiszen azt éreztem, hogy újrakezdhetjük az egészet, és új alapokra helyezve a dolgot, megpróbáljuk, mert szeretjük egymást. Ezek után ő csak úgy otthagyott. Többé nem válaszolt az üzeneteimre, kértem, találkozzunk, magyarázatot várok, így én nem tudom lezárni magamban, válaszokat kérek, miért tette ezt. Ő nem válaszolt élte a kis világát. Én meg szenvedtem.

Aztán teltek a hónapok és néha összefutottunk egy-egy szórakozóhelyen, ahol soha nem köszöntünk egymásnak, de valamiért úgy éreztem a kapocs még megvan köztünk. Mindketten zavarba jöttünk ha a másik mellénk állt, nem néztünk egymás szemébe soha. Az én tekintetemet mindig vonzotta, és néha ránéztem, ő is nézett engem. De soha nem beszéltünk. Aztán megismerkedtem egy fiúval, akit ő is ismer. És kicsit beleszerettem.

két hónapot együtt töltöttünk. boldog voltam, a régit kezdtem elfelejteni. hallottam,hogy a régit megcsalta a lány,akivel engem megcsalt. sajnáltam. hallottam hogy szenved. az új nekem kezdett agresszív lenni. fojtogatott,nem volt rendes, féltem tőle. és már nagyon ki akartam dobni. aztán a régivel közös barátunknak elmeséltem a helyzetet,ő persze továbbította a réginek,aki azt üzente nekem hogy hagyjam ott azonnal,és hogy nyugodjak meg,fogunk hamarosan beszélni. és ha mégegyszer bántani fog, akkor vele gyűlik meg a baja.

Túl sokat gondolnék bele???

2012. nov. 26. 09:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
utolsónak: hát... jól leírtad a helyzetemet.... 24vagyok, és úgy élek mint egy 16éves kb. azóta csinálok ilyen-olyan dolgokat,és igen,csak olyan embereket ismerek akik ilyenek.... de meg szeretnék javulni-felnőni- és normális életet élni. de ehhez kéne nekem egy társ!!!
2012. nov. 26. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:

(Bocsi, ha nagyon szókimondó voltam, nekem ez jött le.Még annyi, hogy nyilván annak is megvan a története, miért kerültél ide, de az mostmár mindegy. Most a MOST-ra és a jövőre kell koncentrálni.)

Nem akarlak kiábrándítani, de felnőtt ember nem változik. Soha. Akárkit is veszített el, az alaptermészete nem fog tudni kifordulni magából. Én nem hinnék abban, hogy mostmár ő más ember. Becsülheted azért, hogy most esetleg kiállt melletted, de szerintem tényleg gyökeresen máshol kéne keresgélned. Ha 24 vagy, legfőbb ideje, hogy kialakítsd azt a társaságot, akikkel egészséges felnőtt módra tudsz szórakozni, érintkezni, hiszen nem arról van szó, hogy apácának kéne állnod... :) Hanem hogy egy idő után kéne egy valódi társ, akinek az oldalán fejlődhetsz. Tudom, van még időd... de ha szeretnél valaha gyermeket, normális, nyugodt családot, akkor most, hogy már látod az eddigi hibáidat, dönthetsz, és kereshetsz mást. 30 körül is megteheted, de pokoli nehéz lesz, és minél tovább húzod, annál nehezebb. Higgy abban, hogy az exeid után is van élet. Sokkal jobb, mint ami eddig jutott! Ha van erőd elszakadni és előre nézni, nagyon sok jó vár még rád.

2012. nov. 26. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!