Laknátok hosszú távon anyósotokkal?
Mi a Párommal városban élünk, van egy 65nm-es lakásunk, a szülei innen 60-70km-re laknak egy faluban.
Nagyon nincsenek jó anyagi helyzetben és hát mi sem dúskálunk a pénzben. Párom szeretné, hogy eladjuk a lakást (már van is rá vevő) és leköltözzünk anyósomékhoz, mivel az nagyon nagy ház. (2db fürdő, 2 konyha, 2 spájz, egy nappali, 4 szoba)
Nagyon szeretem anyósomat, de hogy ha jön a gyerek nem nagyon szeretném, hogy beleavatkozzon a nevelésébe, mármint ne úgy, hogy teljesen.
Ti hogyan állnátok ehhez a dologhoz?
Milyen viszonyotok van anyósotokkal?
Ne költözz oda,ha élni akartok!
Decemberbe lesz egy éve,hogy ideköltöztem anyósékhoz,vagyis páromhoz(szüleivel lakik még) és ott tartunk,hogy keresem az albérletet,mert elköltözök!
És sajnos lehet,hogy párom nélkül,mert ő anyuci pici fia és addig tömte a fejét,hogy miért ne költözzön velem ő is,hogy valószínű,egyedül megyek.=( (Ez nem csak anyós hibája,tudom)...Szóval búcsút mondhatok egy 5 és fél éves kapcsolatnak részben miatta!
Amúgy én is jól kijöttem vele,amíg nem kellett együtt élnem vele...
NE költözz anyóshoz...de még a közelébe se!!Én soha többet nem követem el ezt a hibát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!