Laknátok hosszú távon anyósotokkal?
Mi a Párommal városban élünk, van egy 65nm-es lakásunk, a szülei innen 60-70km-re laknak egy faluban.
Nagyon nincsenek jó anyagi helyzetben és hát mi sem dúskálunk a pénzben. Párom szeretné, hogy eladjuk a lakást (már van is rá vevő) és leköltözzünk anyósomékhoz, mivel az nagyon nagy ház. (2db fürdő, 2 konyha, 2 spájz, egy nappali, 4 szoba)
Nagyon szeretem anyósomat, de hogy ha jön a gyerek nem nagyon szeretném, hogy beleavatkozzon a nevelésébe, mármint ne úgy, hogy teljesen.
Ti hogyan állnátok ehhez a dologhoz?
Milyen viszonyotok van anyósotokkal?
Nem laknék. Főleg nem úgy, hogy minden hidat felégetek magam mögött.
Mit fogtok dolgozni? Mi lesz, ha mégsem tudtok együtt élni?
Nem-Nem.
Inkább megpróbálnék pénzben segíteni nekik, amíg eltudják adni a saját lakásukat és belőle kisebbet tudnak venni.
Vagy cseréljék el úgy, hogy nekik fizetnek még rá.
NEM, rövid távon sem, pedig nagyon kedves, aranyos. Anyámmal sem laknék együtt, meg egy rokonnal sem. Nem egészséges, ha már külön családja van az embernek.
24N
Ennyire egyetértés is ritkán van itt.
csatlakozom,rövid távon sem,pedig mi is jól kijövünk,de hogy ez meg is maradjon,én még azt a pár hetet sem vállaltam be,amig egyik lakást eladtuk,a másikat megkaptuk,inkább kivettünk egy garzont arra a hónapra
Mivel nincs mas valasztasom, ezert muszaj..
Sri Lankara hazasodtam meg es bekerultem egy buddhista szingalez csaladba..Egyutt elunk a parom szuleivel.. mivel mas kultura es mas vallas igy nagyon nehez. De ebben a kulturaban nehezebb kulon koltozni, mivel a csaladok szerintuk a szent, igy nem nezik jo szemmel ha kulon laknank:(
Sokat segit ha pozitivan allsz dolgokhoz. Ha ezen atesnek otthon, mar biztosan hazakoltoztem volna szuleimhez.. de itt mashogy mennek a dolgok..
Szoval fel a fejjel... Lehetne rosszabb is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!