Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utál az anyám? 2

Miért utál az anyám? 2

Figyelt kérdés

sosem ütött még meg...de szavakkal sokkal jobban bánt,múltkor azért kiabált velem mert lebetegedtem :s

de akkor is kikészít amikor nekem szidja aput a háta mögött. a nővéremet akarták egyedül gyereknek én meg "csak úgy összejöttem",testvéremmel elnézőbb is.én elég sokat betegeskedek:(

de testvéremet tényleg jobban szeretik,ezt már észrevettem

az anyám mindenen kiakad,gyakran nem is merek hozzászolni mert tudom hogy találna olyan valamit amitől felkapja a vizet

nem is beszélve arról hogy mindenki előtt kicikiz-ez olyan égő

de amikor le akarok vele ülni megbeszélni a dolgokat akkor is csak üvölt,állandóan lekkurv@z ,pedig nem pasizok

ezt én már nem bírom...

2009. aug. 20. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Mert szar anya.

Az egyik gyerek jobban szeretése nagyon gyakori. Egy megoldás van: minél hamarabb önálló életet kezdesz, és szarsz a fejére.

2009. aug. 20. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Édesanyád viselkedése elszomorító, próbálj meg keveset vele lenni és nem sokat beszélgetni vele, inkább keress magadnak barátnőket/barátokat, esetleg barátot, nem tudom hány éves vagy. A pasizás nagyon is normális és helyes dolog lenne, főleg hogy kiszakadj az otthoni helyzetből. Természetesen mértékkel.
2009. aug. 20. 22:38
 3/14 anonim ***** válasza:
60%

kis aranyos virágszál, szerinted mi honnan tudjuk, hogy miért utál anyád? A te muterod neked kell tudnod, ha úgy érzed jogtalanul utál, akkor gondold át még egyszer, hogy tényleg?

Abban az esetben, ha másodjára is arra a következtetésre jutsz, hogy nincs igaza, akkor nem tehetsz mást, minthogy elköltözöl otthonról (18 év felett), ha nem teheted akkor meg elviseled (18 év alatt).

Hasonló szüleim voltak, úgyhogy tapasztalatból mondom, megváltoztatni, ha eddig nem sikerült, már nem fogod tudni.

2009. aug. 20. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sok a buta ember, így szülő is. Ráadásul elhiszem ha érzékeny vagy, akkor nagyon tud fájni, ha a saját anyukád ilyen. Én a nagyszüleimmel vagyok hasonlóan, de az én anyukám is így van velük. Sajna egy szülőt semmi nem helyettesíthet, de ha barátokkal foglalkozol, azokkal akik szeretnek és minél hamarabb elszakadsz tőle az talán segít.
2009. aug. 20. 22:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért utál? MErt nem érdemel meg téged..

Ez a helyzet neked miért jó?

Mert sokkal jobb anya leszel mint ő..

Kitartás.

2009. aug. 20. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nem utál, nyugi. Csak azt hiszi kötelessége nevelni téged, és azt hiszi, hogy ez a nevelés, amit ő csinál, mert valószínűleg ő is ezt kapta gyerek korában és ezt látta, hogy a jó szülő így viselkedik. Ha felnősz és elköltözöl egyszer, talán megváltozik. Biztos vagyok benne, hogy szeret, csak csalódott saját magában. Kitartás. El kéne olvastatnod vele Thomas Gordon P.E.T. könyvét. Én azóta látom, hogyan neveltem szintén rosszul a gyerekeimet és hol hibáztam. itt valahol fent van a link is ahonnan letölthető.
2009. aug. 20. 23:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló által ajánlott link: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. aug. 20. 23:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem tettél semmit a szüleid ellen, akkor édesanyádnál van a probléma. Ő szorul segitségre, mert valószinű, hogy nem veled, hanem magával nincs kibékülve. És téged büntet. Ajánlom a Susan Forward-Mérgező szülők könyvet, ami nem csak anyukádnak de neked is segithet! Meg kell tanulnod őt elfogadni, de legalább méltányolni, mert ha tudod kezelni a problémát, később sem lesz belőle bajod, ugyanis az édesanyával levő kapcsolat kihat az egész életre, még ha nem is találkozol vele többet! És szerintem próbálj meg inkább apukáddal spanolni. Ő amúgy hogy viseli anyádat? Egyébként hány éves vagy?
2009. aug. 22. 21:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Anyád egy szar ember...

Tudom gáz de ez van!!

Nem csak depressziós és szerencsétlen hanem alljas is és gonosz is...

Szerintem inkább apáddal kellene többet beszélgetnetek nem anyuddal,

Elmondhatnád neki hogy szidja a háta mögött...

Apád pedig jobban tenné ha elválna és magához venne titeket, hidd el ez az egész nem vezet sehova...

Lelkileg sérültök és előbb utóbb ugyis szétmegy a család, ha netalán apud már idősebb és váratlanul végrendelet nélkül meghal akkor pedig számíthatsz arra hogy anyád be fog gőzölni és ott kő kövön nem marad, ki lesztek semmizve!!!

Jobban teszed ha nem nyitsz anyud felé nem beszélsz vele csak ha nagyon muszáj akkor is csak félszavakban, inkább kerüld el!!

Probálj meg apukáddal többet beszélgetni és idővel tedd meg amit tanácsoltam, mond el ezeket a dolgokat és kérdezz rá hogy nem tudnának e elválni és te nem mehetnél e inkább vele!!

A dolgok csak rosszabbak lesznek ha sokat halogatod...

2009. aug. 23. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Tudod ha mindenki előtt kicikiz az leginkább neki égő ilyenkor nyugodtan hangosan közölheted hogy

"Íme Egy mintaanya aki büszkén kiáll a gyereke mellett!!!"

2009. aug. 23. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!