Anyósomtól néha égnek áll a hajam. Mit tegyek? (Többi lent)
...állandóan rámol,pakol a szobánkban, a cuccaimat össze vissza el teszi, a táskámban és a szekrényeimben turkál.
Volt hogy este ki tettem egy ruhát amit fel akartam venni reggel, erre ő reggel bejött és kivitte a szennyesbe, de sajnos észre sem vettem hogy mit matat..egyszerűen nem bírom már elviselni.
Mit tegyek?
"8-as. Ez mind szép és jó, de nem mindenkinek ilyen egyszerű.
Tudod, ilyenkor jön a lelki zsarolás, a minek élek....stb. Amikor szó szerint nem hagyja a gyerekét élni."
A lelki zsaroláson meg túl kell tenni magunkat. Az a szülő baja. Tudom, mit beszélek, nekem is le kellett pattintanom a saját anyámat, de lemeccseltük. Mostmár nem folyik bele az életembe, cserébe elfoglalta magát értelmesebb dolgokkal, és amikor találkozunk és beszélgetünk, akkor felnőttként tudjuk jól érezni magunkat együtt, egyikünk sem telepszik rá a másikra. Ezeket a csatákat a legtöbb szülővel meg kell vívni, de elenyésző hányaduknak okoz ténylegesen problémát, ha úgymond magára hagyjuk. (Nyilván egy magatehetetlen beteget nem hagyunk sorsára...) Hidd el, a te születésed előtt is éltek valahogy, nem a te dolgod megoldani az ő életét. A támogatás, mellette állás az rendben, az szükséges, jó és szép, de ez túlmegy azon.
Hogy egyszerű lenne? Nem, nem az. K..va nehéz. De ettől még hosszú távon az a megoldás, ha felnőtté válik az ember és a saját életére koncentrál.
Mindent megcsinálok én, ha erről van szó, nincs ezzel semmi probléma, ha valami otthoni teendőt kell elvégeznem.
Csak nekem ez sok, és elköltözni még valahogy nem tudunk...
"De gondolom akkor meg nincs vele gond, amikor takarít meg főz helyetted."
Ne haragudj, de te látnok vagy, vagy médium? Komolyan kérdezem!
Honnan veszed azt, ha valaki együttlakik az anyósékkal, akkor az a gyerek hibája? Vagy hogy a gyerek és a meny/vő nem csinál semmit?
Nagyon sok esetben pont hogy a se**ét is kinyalják a szülőknek, de még az sem elég.
Ilyen is van, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!