Anyósomtól néha égnek áll a hajam. Mit tegyek? (Többi lent)
...állandóan rámol,pakol a szobánkban, a cuccaimat össze vissza el teszi, a táskámban és a szekrényeimben turkál.
Volt hogy este ki tettem egy ruhát amit fel akartam venni reggel, erre ő reggel bejött és kivitte a szennyesbe, de sajnos észre sem vettem hogy mit matat..egyszerűen nem bírom már elviselni.
Mit tegyek?
"Anyósomtól néha égnek áll a hajam. Mit tegyek? (Többi lent)"
A Taftnak elég jó hajlakkjai vannak.
Egyébként meg igen, szakadjatok le róla, és ő is leszakad rólatok..!
Egyébként úgy bírom, hogy sokan általánosítanak. Azt hiszik, hogyha valaki együtt lakik a szülőkkel, akkor az azért van, mert nem bír talpra állni.
Holott nagyon sok esetben fordítva van, pont hogy a szülőket kell segíteni. Szeretne a gyerek elköltözni, de ha megtenné, akkor a szülők nem bírnák fenntartani a lakást.
Mi is ebben a helyzetben vagyunk, s jó páran a környezetemben.
Miért alap az , hogy ők laknak az anyósnál?
Én is kivagyok tőle, de ő lakik NÁLUNK!
8-as. Ez mind szép és jó, de nem mindenkinek ilyen egyszerű.
Tudod, ilyenkor jön a lelki zsarolás, a minek élek....stb. Amikor szó szerint nem hagyja a gyerekét élni.
Egyébként a kérdezőre visszatérve:
Egy kicsit írhatnál bővebben a szituról. Beszéltél már erről anyósoddal, a férjed beszélt vele erről, van lehetőség a külön életre?
Ha elköltöznénk akkor is ezt csinálná, sajnos a párom nővérékhez naponta kb 10x elmegy, sokszor este is ott ül, beleszól mindenbe, a gyerekre miért adnak ilyen pólót,miért vágatja le a haját stb.
Lehetetlen vele bármit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!