Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kirepüljek -e anyu után vagy...

Kirepüljek -e anyu után vagy ne? Többi lent!

Figyelt kérdés
Anyu december 12-én kirepül Hollandiába testvéremhez, én nekem is van az napra repjegyem, de a munkám miatt vettem egy màsik jegyet, pár nappal késõbbre, de idõ közbe lett barátom, akit nehéz lesz itt hagynom 2 hétre, ez még nem is lenne nagy katasztrófa, de tesómmal nem valami jó a viszonyom, folyton marjuk egymást, amikor hazajövök mindig megfogadom, hogy nem megyek ki többet, persze ez nem jön össze, mert mindig rábeszélnek. Meg szeretek kijárni, de egyszerûen nekem nem ér meg annyit a dolog hogy stresszeljem magam. Szívesebben maradnék itthon, de akkor egyedül karàcsonyoznék, meg van kettõ repjegyem is...és anyunak sem esne jól, ha maradnék. Igazából fogalmam sincs, hogy mit tegyek, menjek vagy maradjak! :S

2012. dec. 7. 15:15
 1/7 anonim válasza:
a család a legfontosabb.menj.
2012. dec. 7. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt az első repjegyet váltsd vissza, ha tudod, másrészt menj ki.
2012. dec. 7. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Annyria rosszban vagytok, hogy ritkan latjatok egymast, megse tudjatok felretenni az ellenteteket? 2 hetig se fertek meg? Ez sajnalatos

En kulfoldon elek mar 5 eve, evente egyszer 2 hetre megyek haza. En es a noverem eg es fold vagyunk. Sose voltunk jo testverek, megis, arra a 2 hetre megprobalok valamilyen szinten ugy viselkedni, mintha joban lennenk. Eloszor ezt kepmutatasnak gondoltam, de rajottem, hogy 2000 kilometerrol olyan folosleges haragban lenni, es megiscsak a testverem. Probald meg lerendezni a dolgot a testvereddel meg magaddal. Ha egymastol tavol eltek, tenyleg nem erdemes fasirtban lenni. Itt a karacsony, kossetek beket, nem lesztek valoszinu soha puszipajtasok, de tiszteld meg vele anyukadat es a szeretet unnepet, hogy elkovetsz mindent annak erdekeben, hogy beke legyen.

2012. dec. 7. 15:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Legutóbb 2 hêtre voltam kint, és csúnyán összevesztünk, próbálom eltûrni a dolgokat, de nem mindig megy, egyszer nekem is betelik a poharam, de Köszi akkor igyekezni fogok... mondjuk ez csak azon fog múlni, hogy hogyan tudom eltûrni a veszekedéseket, mert õ csak anyu miatt visel el ... de nem tesz semmit sem, hogy jobb legyen... :|
2012. dec. 7. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
vidd pasit is ha van kedve
2012. dec. 7. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért két hét nem a világ. Csak kibírjátok egymás nélkül. Addig is van net, kommunikálhattok, amíg külföldön leszel.
2012. dec. 7. 17:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy 2013 márciusában anya kidobott otthonról. Ezt akkor még nem tudtam.!
2013. jún. 18. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!