Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy anyu nem...

Úgy érzem, hogy anyu nem szeret. Mit csináljak? :' (

Figyelt kérdés
mindig normálisan beszélek vele, ő pedig nem :/ . nővérem flegma.. visszaszól neki és vele pedig normálisan beszél. miért van ez?:|://
2012. nov. 22. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát az jó kérdés. Meg kellene beszélned ezt vele. Apud nem tud hatni rá?
2012. nov. 22. 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
elváltak..
2012. nov. 22. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért kicsit bővebben kifejthetnéd, hogy mit takar az hogy nem beszél veled normálisan.
2012. nov. 22. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:

én 14/L

nővérem 16/L

2012. nov. 22. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha így érzel, akkor az a legegyszerűbb, hogy leülsz vele beszélni erről. És egyúttal a nővéreddel is, és kérdezd meg, hogy miért flegma veled, és mivel érdemelted ezt ki, hogy így beszél veled.
2012. nov. 25. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt a helyzet, amikor 18 éves lettem még durvább lett a helyzet, nem hagytam magam, hogy olyan dolgokba kényszerítsenek bele amit nem akarok. Hamarosan lett egy komolyabb kapcsolatom anyám pedig szépen kidobott otthonról. Jelenleg barátommal élek... Van olyan, hogy valakit nem szeret az anyukája.

Bár nem elkeseríteni akarlak, csak látsd van ilyen helyzet is mint az enyém.

2013. jún. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!