Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy mit érzek pontosan...

Egyszer szerelmes voltam egy lányba, de azóta valamiért nem vonzódok a többi lányhoz.

Azóta csak a fiúk érdekelnek, nincs olyan pasi mondjuk a sulinkban (tudni illik mi vagyunk a legjobb osztály (tanulmányilag) és felkerültünk a középsulisok szintjére

(8.-os vok) akivel nem gondolnék arra hogy mondjuk milyen lehet neki, hogyan fürödhet, mi lenne ha bezárnának vele egy szobába ;) (viccet félretéve.) félek elmondani a szüleimnek, barátaimnak.

hogyan kéne nekikezdeni?!

Életem során megszámolhatatlan ember rombolta az önbizalmam...

14/f

2012. dec. 6. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első gondolatok általában ilyen formájúak, ha magamból indulok ki akkor ez a melegség jele (mint utólag rájöttem), de majd meglátod. Ha jó kapcsolatban vagy szüleiddel akkor nem baj ha őszinték vagytok egymással, mert egyedül hozzászokni ehhez nem könnyű, mondjuk én örültem volna ha már ilyen korban rájövök.

Többiek: Akinek nincs önbizalma miért fordulna a fiúkhoz? ott biztos könnyebb találni vkit, vagy a duzzadó önbizalomtól ezt felvállalni is biztos könnyebb, mint egy másik lány után nézni.

21 f

2012. dec. 8. 18:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Én se hiszem, hogy önbizalomhiány lenne. Ha voltál szerelmes lányba, akkor lehet, hogy biszex vagy, nem meleg. Mindenesetre ráérsz akkor elkezdeni beadagolni a szüleidnek, ha találsz egy komoly kapcsolatot, addig minek? Amit eddig leírtál, abból az is lehet még, hogy egy lánnyal lesz majd komoly kapcsolatod.
2012. dec. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!