Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ebben a helyzetben?

Mit tehetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Anyukám és a 2 éves kistesóm minden héten legalább 2x kimennek apám szüleihez Görcsöny-be, és ez engem roppantóan zavar, ha heti 1x mennének ki nem lenne baj, de én dönthetek h itthon maradok-e vagy sem, de utálok egyedül itthon maradni! Meg általában programot csinál nekem (kötelező vele elmennem "X" helyre), azt sem szeretem, Mit tehetek?
2009. aug. 19. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
az attól függ, hogy hány éves vagy
2009. aug. 19. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
11/F
2009. aug. 19. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ennyi idősen fenntartások nélkül fogadd el édesanyád döntéseit. Majd ha idősebb leszel -hidd el- szervezhetsz magadnak is programokat.
2009. aug. 19. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
És téged mért nem visznek magukkal?
2009. szept. 6. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Fogadd el a helyzetet még kicsi vagy az önálló programokhoz!
2009. szept. 6. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos oka van annak, hogy anyukád kijár hozzájuk többször is egy héten! Gondolom idősek és segít nekik! Nem? Miért nem mész velük Te is és segítesz nekik? Vagy amíg anyukád segít, Te vigyázhatnál a tesodra, vagy megírhatnád a leckéd!

Legyél egy kicsit megértőbb, pár év múlva meg majd egyedül maradsz otthon!

2009. szept. 6. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egyedüllét sem olyan jó dolog, örülj neki hogy társaságban lehetsz!
2009. szept. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!